Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mesélnétek olyan eseteket...

Mesélnétek olyan eseteket amikor valamit rosszul csináltatok? Vagy csak én vagyok ilyen idétlen?

Figyelt kérdés

3,5 hónapos a kisfiam de szegénynek már el kellett viselnie párszor a bénázásomat. Pl mikor hazahoztuk az első 3 napon véletlenül testápolóval fürdettem a fürdetőkrém helyett. Vagy volt olyan, hogy a sötétben fejjel lefelé próbáltam visszarakni a cumit a szájába. Tegnap reggel pedig majdnem az orrába dugtam a mellem. :)

És még volt jónéhány ilyesmi esetünk.

Mesélnétek hasonló sztorikat, hogy tudjam nem csak én csinálok ilyeneket?

2011. nov. 24. 23:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerekem születése után pár héttel szájpenészt kapott. Felírta a doki a szert, amivel le kellett törölgetni. Persze ugyanolyan üvegben volt, mint az alkohol, a köldökhöz. Pár napig kenegettük lelkiismeretesen. Egyik nap kivettem a fiókból az alkoholt (véletlenül azt), és rutinosan letöröltem a szájpadlását. Iszonyatos üvöltés, aztán nagyon jó alvás volt az eredmény. Gyanús volt, így megnéztem az üveget, frászt kaptam :)

De a lényeg: másnapra nyomtalanul eltűnt a szájpenésze.:)))

2011. nov. 25. 09:26
 12/31 anonim ***** válasza:

:)

5 hónapos a fiam, most így hirtelen nem emlékszem ilyenekre, de nagyon jókat nevettem. Főleg azon, aki a fülbe nyomkodta a cicit. :)

2011. nov. 25. 09:48
 13/31 anonim ***** válasza:
Velem ilyesmik nem fordultak elő,viszonylag kialudt voltam mindig,alvós babáim voltak.Viszont szerintem a lehető legrosszabb dolog az én számomra az,amikor nem jövök rá,hogy miért sír a gyerek,pedig vmi pofonegyszerű probléma miatt üvölt,amire éppen akkor vmiért nem gondolok,és ilyen már volt jópárszor.:(Ilyenkor érzem magam a legrosszabbul,utána nagyon lelkiismeret-furdalásom van,h szegény ilyen sokáig szenvedett a bénaságom miatt.:( Pl. egyszer volt,hogy felébredt a gyerek éjfélkor,megetettem,szépen vissza is aludt,de csak nyűglődik utána is,pedig sosem szokta így,elaludt,gondoltam minden rendben van,de fél óra múlva csak felkelt megint.Így ment ez egy darabig,mire nagy nehezen rájöttem,hogy bekakált(két pelenka volt rajta,az éjszakai pisimennyiség miatt,így nem éreztem a szagát,és éjszaka sosem szokott kakálni,most mégis megtette),és nagyon marta a fenekét,azért sírt..Persze gyorsan tisztábatettem,de nagyon haragudtam magamra,amiért nem kapcsoltam előbb,és tönkretettem a fél éjszakáját neki is,magamnak is..
2011. nov. 25. 12:34
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Most hirtelen nem jut eszembe egy sem,pedig volt néhány...már 16hónapos a fiam,de egyre emlékszem,mivel tegnap volt.Párom fürdette a gyerkőcöt,én addig teregettem,mikor kész voltam,bementem hozzájuk,kérdeztem hogy megmosdatta-e..stb,mondta büszkén hogy persze,csak megtudom mosdatni...de mondom nem csak sima vizzel ugye?Rámförmedve mondja hogy nem,ne nézzem már hüyének,természetesen a fürdetőjével...ott volt kirakva..ott volt egy másik,mondom ezzel?Azt mondja persze....mondom az jó,csak mert az az én radiros arclemosóm.....:S úgyhogy szegény gyereket radirozta még én teregettem..:( Azt mondja,tényleg?Furcsa is volt hogy olyan szemcsés(mint aki először fürdeti,minden tisztálkodási szere pumpás és gabi),tehát közel sem úgy nézett ki az én radirozós arclemosóm mint a gabi termékek...erre az volt a válasz vigyorogva,hogy hát de az is pumpás...természetesen én voltam a hibás,mert ott volt az is...(évek óta ott van,ha kifogy,akkor az új is ott van..:) ) Na mindegy,szerencsére nem lett semmi baja,nem sirt,pedig rendesen radirozta....kicsit piros volt,de aztán elmúlt...
2011. nov. 25. 13:11
 15/31 anonim ***** válasza:
hát ez az utolsó sztori nagyon jóóóó, mintha az én férjemröl írtad volna :))))))
2011. nov. 25. 13:37
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
hu!!! Én a paplanomat ringatam az éjszaka közepén :)
2011. nov. 25. 13:55
 17/31 anonim ***** válasza:

mikor a kórházban megkaptam a fiam, pár óra múlva gondoltam ideje megnézni ezt a pelus dolgot, elméletben a csecsemős elmondta... kibontom a fiam, abban a pillanatban elkezdett kakilni, de tudjátok akkor még ilyen szurkos cuccot, fél perc múlva meg elkezdte hányni a magzatvizet. nekem meg az hagyján, hogy első peluscserém volt, de mondhatni először fogtam csecsemőt is :D

hívtam a csecsemősöket telefonon, hogy gyorsan jöjjenek, ruha sem volt nálam mert ők adtak, minden tiszta kaka meg hányás volt, még én is... áááh erre azt mondja a csecsemős, hogy most van váltás majd egy fél óra múlva jönnek :O :DDDD szerencsére a szobatársam második babás volt, segített :)))

2011. nov. 25. 14:09
 18/31 A kérdező kommentje:

Hú csajok, könnyesre röhögtem magam! :)

Írjatok még bátran mert nagyon tanulságos történetek!

2011. nov. 25. 15:48
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy tipikus kis szosszenet, amit mindannyian csinaltunk mar: Sorbanallasnal baba a kezben, de azert az ures babakocsit ringatjuk :D
2011. nov. 25. 23:29
 20/31 anonim ***** válasza:
Az alul gombolós rugit a férjem ráadtam a babánkra úgy, hogy alul gombolós volt, és nem a fejét, kezeit húzta bele, tehát föntről, hanem a nyak részét húzta fel a gyerek lába felől... Utána csodálkozott, hogy min röhögök.
2011. nov. 26. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!