Mesélnétek olyan eseteket amikor valamit rosszul csináltatok? Vagy csak én vagyok ilyen idétlen?
3,5 hónapos a kisfiam de szegénynek már el kellett viselnie párszor a bénázásomat. Pl mikor hazahoztuk az első 3 napon véletlenül testápolóval fürdettem a fürdetőkrém helyett. Vagy volt olyan, hogy a sötétben fejjel lefelé próbáltam visszarakni a cumit a szájába. Tegnap reggel pedig majdnem az orrába dugtam a mellem. :)
És még volt jónéhány ilyesmi esetünk.
Mesélnétek hasonló sztorikat, hogy tudjam nem csak én csinálok ilyeneket?
Első gyerekem születése után pár héttel szájpenészt kapott. Felírta a doki a szert, amivel le kellett törölgetni. Persze ugyanolyan üvegben volt, mint az alkohol, a köldökhöz. Pár napig kenegettük lelkiismeretesen. Egyik nap kivettem a fiókból az alkoholt (véletlenül azt), és rutinosan letöröltem a szájpadlását. Iszonyatos üvöltés, aztán nagyon jó alvás volt az eredmény. Gyanús volt, így megnéztem az üveget, frászt kaptam :)
De a lényeg: másnapra nyomtalanul eltűnt a szájpenésze.:)))
:)
5 hónapos a fiam, most így hirtelen nem emlékszem ilyenekre, de nagyon jókat nevettem. Főleg azon, aki a fülbe nyomkodta a cicit. :)
mikor a kórházban megkaptam a fiam, pár óra múlva gondoltam ideje megnézni ezt a pelus dolgot, elméletben a csecsemős elmondta... kibontom a fiam, abban a pillanatban elkezdett kakilni, de tudjátok akkor még ilyen szurkos cuccot, fél perc múlva meg elkezdte hányni a magzatvizet. nekem meg az hagyján, hogy első peluscserém volt, de mondhatni először fogtam csecsemőt is :D
hívtam a csecsemősöket telefonon, hogy gyorsan jöjjenek, ruha sem volt nálam mert ők adtak, minden tiszta kaka meg hányás volt, még én is... áááh erre azt mondja a csecsemős, hogy most van váltás majd egy fél óra múlva jönnek :O :DDDD szerencsére a szobatársam második babás volt, segített :)))
Hú csajok, könnyesre röhögtem magam! :)
Írjatok még bátran mert nagyon tanulságos történetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!