Mennyit segít a párotok a baba körül?
Illetve mennyire veszi ki a részét? Esetleg a házimunkában segít? Vagy valami másban?
A gyereknevelés kétszemélyes dolog, nem??? Még mikor csak 4hónapos akkor is, nem???
Köszönöm a válaszokat

szia
mivel en vagyok itthon a babaval es a parom delelottonkent mindig es delutan neha dolgozik, tobbet vagyok en a babaval, de ha hazajon o is kiveszi a reszet, pl ha van ideje elviszi setalni. ha mindketten itthon vagyunk akkorneha o pelenkaz, altat, es az esti furdetesnel mindig ott van es o oltozteti a babankat aztan. jatszani is probal, de neha mintha nem lenne eleg turelme hozza, de a praktikus dolgokban sokat segit.

Sokat segit már ha itthon van,van mikor 3 napon keresztül csak éjjel látom ha kelek a picihez:(
Amugy meg azt mondta hogy kint a kertben semmihez nem kell nyulnom,csak a lakás és 2 gyerek legyen rendben.Müszakban dolgozik,de ha itthon lenne se mindig van,merrt akkor meg maszekolni jár.

Sokszor én is úgy érzem.A férjem itthon semiben nem segít.Hogy a szemetet levigye azért is szólni kell neki,de havonta kb.2x.
Még egyszer sem fürdette meg a lányunkat pedig Rebeka 15 hónapos múlt.Kb.5x etette.Azt mondja,hogy nincsen türelme hozzá.
Pelenkázni 5x 6x.Jó dolgozik minden nap 7-17 ig.Azt meg is értem,de nekem sem könnyü.
Hát ez van...

Párom nagyon sokat és össze-vissza dolgozik. Van, hogy egy hétig nem is látjuk, de van, hogy 2 napot is itthon van.
Amikor a kisfiunk kicsi volt, semmit nem csinált. Pelenkázni nem akart, fürdetni nem mert, szoptatni meg nem tudott. A mai napig (7,5 hós a drága) én csinálok körülötte mindent. Viszon apa sokat vigyáz a manóra ha itthon van. Imádnak együtt játszani.
Én számítottam rá már a baba előtt, hogy nálunk ez lesz. Nem is problémázok rajta, főleg hogy megugrott a hitelünk és nagyon kell a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!