Akad sorstársam, akinek hozzám hasonlóan pokolian rossz alvó kisbabája van? Hogy viseled?
Egész nap megy a hiszti, mert álmos, ha nagynehezen elalszik, akkor meg 5 perc múlva kipattan a szeme és kezdődik a "vergődés" előlről. És persze, ha álmos, akkor, ha nem ölben van, akkor üvölt. Az egész napom egy nagy altatás, már teljesen kivagyok. Már 3 hete beteg vagyok, mert a kimerültségtől nem tudok meggyógyulni.
(Köszönöm, nem tanácsot szeretnék kérni, azt már kértem ezen az oldalon, és tényleg mindent kipróbáltam,fel sem tudnám sorolni, mi mindent, csak érdekelne, hogy van-e más is így.)
Szia!
Az enyém is rossz alvó :) 8 hónapos.
Én naaaaaagyon rosszul viselem :)Főleg, ha éjjel is sokszor ébred. Esze ágában sincs végigaludni az éjszakát. Vannak jobb és rosszabb napok. A nappali alvás is borzalom :) Télen legalább a babakocsiban aludt, de most....max. fél óra
Azt hittem, ilyenkorra már rég átalussza az éjszakát :)
Nagyon megértelek, én az első pár hónapban olyan kialvatlan voltam, hogy nekimentem a bútoroknak :))))
Kitartás!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!