Akad sorstársam, akinek hozzám hasonlóan pokolian rossz alvó kisbabája van? Hogy viseled?
Egész nap megy a hiszti, mert álmos, ha nagynehezen elalszik, akkor meg 5 perc múlva kipattan a szeme és kezdődik a "vergődés" előlről. És persze, ha álmos, akkor, ha nem ölben van, akkor üvölt. Az egész napom egy nagy altatás, már teljesen kivagyok. Már 3 hete beteg vagyok, mert a kimerültségtől nem tudok meggyógyulni.
(Köszönöm, nem tanácsot szeretnék kérni, azt már kértem ezen az oldalon, és tényleg mindent kipróbáltam,fel sem tudnám sorolni, mi mindent, csak érdekelne, hogy van-e más is így.)
Szia!
Nem vagy egyedül!Én ugyanezt mondtam, hogy úgy érzem egész nap csak altatok. 11 hós a babám, de szinte az elejétől ez megy.Sajnos nekem egy szörnyű és költséges módszerem van:autózom ha minden kötél szakad:)
Megértelek, szörnyű időszak volt.. Tényleg egész nap altattam, vagy szoptattam, mert csak az tudta megnyugtatni. Hálát adtam az égnek, hogy anyatejes, mert a komfortcici segített túlélni mindenkinek. A férjemmel váltva voltunk fent éjjel, volt, hogy ő 3 órát sem aludt. Napközben, ahogy Te is írtad, elaludt, aztán 5 perc múlva már ébren volt.
Nem tudom, mennyi idős most a baba, de nekem kb. 3 hónapos korától legalább éjjel alszik. Napközben még mindig keveset, de a 6. hónaptól az is javult. Most 3×, 4× 20-30 percnél tartunk, és éjjel alszik 8-9 órát.
Tartsatok ki, jobb lesz minden idővel!
Sziasztok!
Nagyon egyszerre írtunk! :)
Fent van a kommentemben, 5 hós lesz a legény.
Mire elküldtem, már láttam:-))
Ezek szerint még szerencsés is vagyok, nekem előbb aludt éjjel! Ilyenkor rájön az ember, hogy nem is ő a legszerencsétlenebb ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!