8,5 honapos kisfiu anyukája vagyok. A picikém még szopik. Éjszaka 1,5 óránként felkel szopizni, már nekem nagyon nehéz. Már 3 hónapja ez igy megy. Vajon mikor lesz már az az idő, hogy ritkábban kel fel. Vagy megunja az éjszakai szopit?
Szia!
Hát szerintem most kezdődik nálatok a szeparációs félelem.Azért kel fel ,mert meg akar győződni ,hogy ott vagy-e neki amikor szüksége van rád.' szobában alszotok vele még?Nálunk az is baj,volt hogy mi keltettük fel.(forgolódunk,szuszogunk és ha fáradt az apa ő horkol is :P ).sikerült megoldani és szobába tettük azóta javult a helyzet.volt,hogy átaludta az éjszakát,de ha jön a foga,ha rosszat álmodott,benn maradt 1 büfi vagy puki vagy csak 1szerűen hiányzik az anyuci akkor fel fog kelni 1-2szer. Én már úgy vagyok vele ,hogy megszokásból kel már fel(1-2 szippantás a ciciből és alszik tovább) vagy szomjas így este 22óráig kap cicit utána vizet vagy teát kap este abból is 1-2 korty és alszik tovább.
Vagy még 1 megoldás ha külön alszik akkor ne te menj be este hozzá ha sír hanem a párod(adjon neki iszit ).2-3 nap és rájön,hogy nincs szopi és nem kell neki az esti cici.Az én kislányom cicifüggő volt és én így szokattam le a az ebéd utáni szopiról(A mama etette meg, tette le aludni 2-3 napig és 4.dik nap megint én etettem és tettem le aludni nem is kérte a cicit elfelejtette.A Kicsiknek a hosszútávú memória még nem olyan fejlett csak a megszokás rabjai. :)
Remélem tudtam segíteni neked.
10,5 hónapos kislány anyukája
Utolsó válaszoló vagyok:
pár napig sírni is fog sajna,de ha határozott vagy és nem tágítasz és nem engedsz belőle akkor sikerülni fog hidd el.
Kérj segítséget arra a pár napra(anyukád,a párod).
Hidd el nár nap és a pici nem fog emlékezni semmire.
Sok-sok Kitartás kívánok!!!(tudom nem könnyű :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!