16 hónapos babámhoz nincs türelmem! Mit tegyek? Tiszta ideg vagyok (nem tudom mitől) és nem érdemli hogy ilyen nem normális anyja legyen. Valami homeopátiás szert tudtok erre ajánlani? Vagy bármit amivel el tudom nyomni ezt a feszültséget magamban.
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 12:13
11/16 anonim válasza:
Még valami eszembe jutott, a gyerekek a tükörképeink. Ha feszült vagy, ő annál jobban pörög. Nálam bevált, hogy erre koncentráltam ilyenkor. A tudatosság néha segít.
12/16 anonim válasza:
Nálam a Nervenpflege segített, Rssmann-ba vettem, de biztos van máshol is. Ez van ráírva: "Álmatlanság, ideges nyugtalanság megszüntetésére alkalmas gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény". Próbáld ki. :)
13/16 anonim válasza:
A sedatif pc, meg a nermenpflege szedhető szoptatás alatt?
14/16 anonim válasza:
HOVA (ez a neve,és homeopátiás)
15/16 anonim válasza:
Vrajal...varj meg amig 18 honapos lessz akkor lehet hogy tobb turelmed lessz vagy varj mig 3-4 eves lessz akkor talan jobb lessz de vegso soron ha varsz mig befejezi az iskolat addigra mar onnalo lessz akkor mar kevesebb turelem kell hozza csak evek kerdese aztan mar okes a dolog...(javits ki legyszives ha rosszul latnam meg a dolgot ) amugy en is hasonlo cipoben voltam evekig de miota befejeztek a sulit es meghazasodtak azota jo mert nincsen mar turelmettlensegre okom..
16/16 anonim válasza:
az ilyen miért vállal gyereket ?? ne haragudj ha sértő amit írok de a válaszaidból azt várod el a babádtól hogy felnőttként viselkedjen ez remélem tudod hogy nem megy találd fel magad találj ki számára valami jó játékot és hagyd ott ahol nem eshet baja látod mit csinál és amíg játszik törődj magaddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!