Miket eszik a 10 hónapos babád reggelire/tízóraira és vacsorára?
Bő 10 hónaposom étrendje:
Reggelire tejpép (többféle ízesítésű), a Müllerben most volt pl. kekszes tejpép dupla pakk 800 forintért!
tízóraira gyümölcs (1 alma+1 banán vagy 1 körte+1 banán vagy 2 alma stb.). (Ritkán, főleg amikor hígabb a széklete, akkor gyümi helyett inkább zöldségpürét csinálok neki.)
Ebédre az enyém bébikaját eszik fél üveggel, bár azt nem kérdezted.
Uzsonnára Sinlacot adok neki almával, nagyon szereti, 100-170 ml-t megeszik belőle,
vacsikor szopizik (meg hajnalban, reggel, és az ebéd-uzsi között is egyszer). De úgy hallottam, hogy a Sinlac vacsira nagyon-nagyon laktató! Az én kicsim délután is jóllakik tőle. 1 éves korig 300 forintért felírja a gyermekorvos!
Ez a rendszer nálunk jól működik. Néha 1-2 babakekszet is bele szoktam darálni a tejpépbe, meg 1-2 alkalommal kenyérhéjat is adok neki majdszolni, de az én fiam mondjuk korábban született és még csak 3. hónapja táplálom hozzá, mert a korrigált kora (eredetileg kiírt szülési dátumhoz viszonyított életkora) 8 hónap!
Remélem, tudtam valamit segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!