Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 gyerekesek, milyen autótok...

3 gyerekesek, milyen autótok van, és milyen gyereküléseitek vannak?

Figyelt kérdés
Most várjuk a 3. babát, és fogalmam sincs, milyen ülés fog elférni, ha kinövi a hordozót. A hordozó még elfér, bár bekötözgetni nem lesz egyszerű procedúra.
2011. nov. 22. 12:58
 1/9 A kérdező kommentje:
az lemaradt, hogy a nagy 5 éves, neki 15-36kg-s ülése van jelenleg, a kicsi 1 éves 0-18 kg-s üléssel. És van egy másik ülésünk ami szintén 0-18 de így nem férnek el. opel astránk van.
2011. nov. 22. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna a kérdést :)

A két "nagynak" (3,5 és 2 évesek) 9-36-os ülésük van, ha egymás mellé kötöm őket, akkor még elfér egy hordozó. Talán...

Azt gondolom, hogy

1) a férjemnek lesz igaza és vehetünk egy VW Transportert,

2) mérőszalaggal megyünk autót venni,

3) veszünk egy ici-pici autót és mindenhova két autóval járunk.

Itt egy régebbi kérdésem, ebben van pár autó-ötlet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2011. nov. 22. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Citroen Xsara (nem a Picaso). A nagy 15-36-os ülésben hátul velem és a kicsivel aki hordozóban van még. A középső a 9-36-os ülésében pedig elől ül Apa mellett. Hátul nem fér el a három ülés. Én is alig tudom magam betuszkolni középre. Nemsokára kell cserélni ülést, mert a hordozó már nem lesz jó. A középső jön hátra egy 15-36-os ülésbe, a kicsi megy előre a középső régi ülésébe.
2011. nov. 22. 13:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsótól kérdezném: a 9-36-ost hogy rakod előre? Úgy tudom csak a hordozót lehet, ha nincs légzsák, menetiránnyal szemben. Nem?
2011. nov. 22. 14:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is opelunk van, hasonló dilemma. Hátul csak két db 3 pontos biztonsági öv. Szóval eleibe a baba az anyósülésen, a két "nagy" hátul én köztük. De ha kinövi a hordozó, nem tudom mi lesz. Nem büntetnek meg ha elől van a gyerekülés menetirányba, de én nem akarom ennek kitenni, mert ha van egy kis koccanás és mondjuk törik az üveg az az ő arcába megy. Szóval nekem gőzöm nincs mi lesz.
2011. nov. 22. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:
A Citroenes vagyok. Szabályos elől bekötni a gyereket autósülésbe. És ha oldalról mennek belétek, akkor hátul megy az üveg a gyerek arcába... Azért ül amúgy a középső elől, mert neki van a legnagyobb ülése, így a legkényelmesebb.
2011. nov. 22. 14:42
 7/9 A kérdező kommentje:

elvileg előre csak a hordi mehet menetiránnyal háttal. Tervben van az autócsere, 7 személyest szeretnénk, de egyelőre nem telik rá. Az sem jó megoldás, hogy a kicsi előre menjen (hordozóban), mert a légzsák nem kikapcsolható. Bár lehet hogy ezt egy szerelő megoldaná, de akkor sem szeretném előre tenni.

Igazából az autó adott még egy ideig, úgyhogy azt kéne kisakkoznom, hogy milyen üléseket kéne venni, amik elférnek.

2011. nov. 22. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
az ötévesnek nem elég már a magasító? az gondolom keskenyebb mint az ülés
2011. nov. 22. 14:49
 9/9 A kérdező kommentje:
olyan magasítója van, amihez van támla, a támla levehető tehát nem szélesebb magasítóként mint ülésként. a 0-18-asok nagyon szélesek.
2011. nov. 22. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!