2 gyerekesek van ötletetek?
A 2 fiam között 21 hónap a korkülönbség.
A nagyobbik sokszor eljátszik egyedül is, de néha rájön az 5perc...
A pici(most már lassan 8 hós lesz)születésétől fogva fél percet sincs el egyedül. Csak én létezek számára...
Ezért nehéz főznöm, mosnom, ennem, stb...
A pihenő székből már kimászna, a járókát nem szereti, habtapit szétszedi és amúgy is elcsúszik rajta, így nem tudom mit kéne kitalálnom.
A kendőt már nem használjuk, mert 9,5kg és fáj a hátam, gerincem. És amúgy sem volt el benne sokáig.
Szeretnék a nagyobbal is többet foglalkozni, de így nem megy. Ő folyton menne le az udvarra, rohangálna, de ha lemegyünk, akkor a pici a babakocsiban van és nem tud a mozgása fejlődni. Nagyon nagy baba, 80 cm, és gyengék még az izmai, ezért sokat kell a földön lennie.
Ötleteket várnék...nem lehurrogást!
Próbáltuk... de olyan az udvarunk, hogy nem látni be 1 helyről az egészet. A nagy persze hogy ott biciklizik, motorozik, ahol nem látom, ahova nem tudom a pokrócot letenni, stb...
Kevés a füves terület, a többsége beton, sok a lejtő, emelkedő.
Így ha a nagy után kell mennem, mert épp elesett, vagy bármi, a kicsit nem hagyhatom egyedül addig.
Plusz a takarót felgyűri, betakarózik vele, lemászik róla. És nem a levelek zavarnak, vagy a fű, hanem a hangyák, pókok. Na, és a kullancs...
na igen, tele van a kert bokorral, sövénnyel, fával. Ahol meg semmi nincs, ott a lejtős beton:(
habtapit nem szeretjük, mert csúszik rajta a gyerek, sír is mindig, plusz még meg is "eszi", kiszedi belőle a kis darabokat. A nagyobbik meg dackorszakos, minden nem, nem fogad szót.
Azt nem írtam, hogy kutya is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!