Túl szigorú vagyok, rosszul csinálom a gyereknevelést, vagy tényleg le lehet szoktatni róla a kisbabákat?
Nekem négy hónapos ikreim vannak, szinte egész nap kenguruban vannak, vagy az egyik, vagy a másik, már leszakad a derakam, de soha nem tudnám egyiket sem sírni hagyni. Volt olyan is ,hogy egyszerre voltak álmosak, az egyiket kenguruba raktam, a másikat meg a szabad kezemre fektettem, így cipeltem őket vagy 20 percig, míg el nem aludtak, de egy másodpercét sem bánom, mert nem volt gyereksírás, sajnos azt nem tudom elviseni. A nagy fiam is ilyen volt, ő már négy éves, állandóan kenguruban volt Ő is, úgy főztem, takarítottam, minden úgy csináltam. Most egy teljesen kiegyensúlyozott kisfiú, aki nagyon bújós, és állandóan puszilgat engem is meg az apukáját is meg kistesóit is ,mert ezt tanulta tőlünk... a sok szeretgetést.
Szerintem ne hagyd őt sírni...mert kisbaba mi meg felnőttek vagyunk, és azért vállaltuk őt, őket, hogyha bármi bajuk van mi ott legyünk vele, velük. Az hogy te hisztis voltál, az szerintem inkább 3-4 éves korban lehetett nem ilyenkor.
Egyetértek az előttem szólókkal! Nem baj, ha hordozod, amikor igényli, nem lesz "elkapatva". Csak lehetőleg ne kenguruban hordozz, az nem túl jó (inkább kendő, mei tai).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!