Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hiperaktív tünetek esténként...

Hiperaktív tünetek esténként egy 11 hónaposnál. Normális ez?

Figyelt kérdés
Naponta még kétszer alszik, néha-néha háromszor. De bármikor is alszik utoljára, este 5-6 között már olyan álmos-fáradt, hogy átesik egy holtponton, és túlpörög, olyan, mintha hiperaktív lenne. Igaz, hogy sokat mászik, és már lépeget is, tehát tudom, hogy nagyon elfárad, de mégis furcsának találom.
2011. nov. 21. 15:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja, és nem egyszerűen arról van szó, hogy szeret mozogni, hanem esténként annyira túlpörög, hogy csetlik-botlik, nehezebben tudja koordinálni a mozgását, és annyira izeg-mozog, olyan, mint egy sajtkukac, a kezemben is annyira ficánkol, hogy alig bírom tartani, nehogy kiküzdje magát, amikor már tenném be a kiságyba. És igazából erre értettem, hogy másnál is van-e ilyen, vagy ez még normális-e szerintetek.
2011. dec. 8. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:

hihetetlen, hogy a gyógytornászok mit meg nem engednek maguknak :O döbbenet, komolyan!

azért mert gyógyítanak már azt hiszik orvosok???

2011. dec. 8. 23:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Az enyém is korababa, 11 hós, és örökmozgó! Egyszerűen ő is estére pörög be teljesen, és akármikor is fürdetem, lehet 8 óra, vagy 10 óra, lehet akármilyen fáradt, de amikor lefekvés jön, beindul! Feláll, mászik, le akar mászni az ágyról, mindent a kezébe vesz, és játszik vele, egyszerűen ez megy 11, éjfélig! Utána kidől! De nem hiszem, hogy ez baj lenne sem nálunk, sem nálatok! Ne foglalkozz a gyógytornásszal, tudom, hogy a frászt tudják hozni az emberre, de én már a sok okos jó tanácsaitól előre tartottam, amikor mentünk hozzá! Szerintem csak simán ez a gyerek energia, hihetetlen, mennyi energia van bennük! Sokszor fárasztó, mert sokszor még ő nagyon bírja, amikor én már majdnem kidőlök, de még mindig jobb ez, mintha magába roskadó, magának való lenne! Sok örömöt nektek a babócában!!!
2011. dec. 9. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!