Antus kérdése:
Hízlal a tejital?
21/33 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a receptet! Megcsinálom, tuti!
Szoktam almát adni a kezébe, azt mindig megeszi, legalább azt! :-)
Sajtot is eszegeti, sonkát kiköpi, az állaga nem tetszik neki.
46 cm, 2450-nel született, elég picike volt, de 1 éves korára meg 3*-ta a súlyát. 7,5 kg volt. Azóta, 4 hónapja 0,5 kg-ot hízott.
Majd meglátjuk mit mutat a vérvétel. Ha nincs gond, akkor ezzel kell együtt élni, hogy vért izzadunk egy adag kajáért. Reméljük majd kinövi.(pedig olyan jó lenne egy kicsit pufibb arcocskával...)
Szívesen a recit,mi anyukák mindent elkövetünk tudom magamról.Sokszor a legnagyobbnál én is halálra aggódtam magam hogy min él levegőn?De ez aztán megváltozott.Nem született nagy súllyal(enyém 3800)ezért ne is várjuk hogy majd ducika lesz főleg ha ilyen alkat:)Kivánom hogy jó legyen az eredmény,legyetek egészségesek ez a lényeg.
2011. nov. 22. 14:04
23/33 A kérdező kommentje:
Szerintem is, az a lényeg, hogy ne legyen beteg!!! Mindent megteszek, hogy többet egyen a semminél, de most már megpróbálom magam nem idegesíteni rajta. Csak amikor az orvos, meg más védőnő, nem is az enyém azt mondja, hogy jesszus, anyuka, azonnal hagyja abba a szoptatást, azért nem eszik az a baba, mert ott van neki a cici, nézze meg, csak 8 kg...stb.akkor elgondolkozik az ember, hogy tényleg ártok a babámnak? Hagyjam abba, erőltessem a főzeléket, mit tegyek? De már döntöttem, nem hagyom abba, de mellette mindent elkövetek, hogy minnél több hamit belevarázsoljak játékosan.Próbálom kicsit felhízlalni a következő szuriig, hogy ne akadjanak ki a súlyán.
Első vagyok. Igen, arra a pépre gondoltam, amit közben a kérdező is megtalált. Más ízűt még én sem találtam, ami ennek a korosztálynak lenne jó. :(
2011. nov. 22. 20:52
25/33 A kérdező kommentje:
Kész lett az eredmény. Kissé vashiányos és vérszegény. Én ennyit tudtam értelmezni az eredményből, de majd az orvos megmondja, hogy számottevő-e az eltérés.
Szia! Első vagyok. Az én kislányom is vérszegény volt, neki folsavat kellett szedni sokáig, lehet, hogy nektek is ezt fogja javasolni a doki. Majd írd meg, mit mondott!
2011. nov. 30. 12:54
27/33 A kérdező kommentje:
Szia! Aktiferrin-Ratiopharm vascseppet írt fel a doki. Nem tudom, melyik a neve, de ez van az üvegre írva. Illetve azt mondta, hogy a húsokat kéne kicsit erőltetni, mert az abban lévő vas szívódik fel legjobban a szervezetében. A cseppre az van írva, hogy 8 hétig kell adnom neki, és ha akkor már látom a változást, vagyis megjön az étvágya és hízik, akkor még néhány hét, és leállhatok vele.
Valaki használt már ilyet? Hatásos?
Tudom még ajánlani a céklát,én azt simán beleturmixoltam gyümölcslevesbe vagy szószba,az ízén nem lehet érezni.Illetve csirkemáj,bármilyen fomában(rántva,májgaluska,húslevesben stb)Nem használtam még ilyet,amit írsz,de biztos jó lesz neki,és lehet hogy nőni fog az étvágya,minden jót.
2011. dec. 2. 13:01
29/33 A kérdező kommentje:
Céklát még nem adtam neki,de ideje lenne kipróbálni. A csirkemájat már ajánlották, rajta vagyok. Az a baj, hogy ez a csepp megfogja a székletét, tegnap sem kakilt, és hasfájást is okozhat. Szuper! De nincs mese, szedni kell. Majd írok. Most 7,7 kg.
30/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szuper a csepp. Kb. 1 hét telt el, amióta adom Neki, és azóta 0,5 kg-ot hízott. Most 8,2 kg. Az étvágya is megnőtt, már megeszi a rántott husit. Egy szeletet 2 részletben, de megeszi. Gyümilevest is adok Neki cumisüvegben, mert úgy jobban megissza, mintha kanállal adnám Neki, és egyhuzamra megivott belőle 100-at. Nálunk ez nagy szó. Eddig 20-30-at ivott (evett) belőle. Remélem hamar elérjük a 9 kg-ot. A székletét még mindig megfogja, van, hogy csak 2 naponta kakil, de van, hogy napi 2* is. A gyümileves meghajtja szerencsére.
Kapcsolódó kérdések: