Hízlal a tejital?
Szia! aZ én lányom 19hós. Most volt 2hete 9kiló.(18hós státuszon) Ő is kisétkű de nem tudunk mit csináéni vele... Nekünk azt mondta a doki ha szopizik nem kell neki plusz ba tej/tejital..Hol néztél táblázatot?
Ha akarsz a kicsivagyok.hu oldalon tudsz csinálni görbét amit a védőnő csinál..
8:00: cici, negyed kifli, pár kanál tejberizs
10:00: cicin alszik el
12:00: húsleves, vagy borsóleves, fasírt stb. De minden ből csak pár falat. Levesből kb. 10 kanál
15:00:cicin alszik el
16:00: gyümölcs, pár falat alma
18:00: ua, mint ebédre
20:00: virsli, kifli, tojásrántotta. Vagy-vagy. Szintén pár falat.
21:00: cicin alszik el.
Reggelire a dobozos tejberizst adom neki, mert azt mindig megeszi és talán attól hízik. A tejpép helyett ezt adom neki. Olcsóbb és finomabb.Már hónapok óta áll a súlya.
Lányomnak nagyon jó étvágya van, mégis vékony.
Szerintem ez sokban függ az alkatától is, nem csak attól, hogy eszik, nem eszik!
De ettől függetlenül kipróbálhatod a tejitalt is. Miket fogad el? Húsokat és tésztákat megeszi?
A neten beütöttem, hogy átlagos súly 1,5 évesen, és kidobott pár táblázatot. Alsó és felső határt is.
Apja is rossz evő volt, lehet tőle örökölte.
A fasírtot megeszi, a húslevesben a husit meg nagyon apróra kell daarbolnom neki, hogy ne öklendezze ki.
Sajtos tésztát is eszeget pár falatot. Valamelyik nap elérte a 8 kg-ot, és nagyon örültem neki, aztán másnap megint 7,7 kg volt. 77 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!