Hízlal a tejital?
Én is így vagyok már vele. Ha semmi baj nincs az értékekkel, akkor ez van. Majd lesz jobb is. Az orvost és a védőnőt kell majd a következő szurin lekezelnem, mert kiakadtak, hogy még szoptatom, biztos azért ilyen vékony. Azonnal hagyjam abba. Nem hagyom. A cici már csak megnyugtatja. Nem veszem el tőle.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
szerintem túl sok a cici és kevés a szilárd kaja.elég lenne kétszer tej alapú ital,vagyis cici.az anyatejben és a tejitalban kb. ugyanannyi kalória van,azzal nem lennél kisegítve.
inkább adj neki tejpépet,és több szénhidrátot és húsfélét
NESTLÉ Junior Mézes-kukoricapelyhes tejpép 250g
Ezt találtam. ez 1-3 éveseknek van
Próbáltam már leszoktatni, vagy csökkenteni a gyakoriságot. Hiszti volt a vége, próbáltam nem figyelni rá, de aztán beláttam, hogy ennek semmi értelme. Nem eszik annyit belőle, hogy számítson, csak nyugtatja. Akkor szokott cicizni, ha unatkozik, vagy ha ébred. Próbálom lefoglalni és akkor nem jut eszébe.
Hallottam róla, hogy oviban a többiek étvágya meghozza neki is a kedvét az evéshez. Reméljük. A darált husit megpróbálom, jó ötlet! A tejberizst ilyen formában még nem adtam neki. Azt sem tudom, hogy kell csinálni. :-(
Mintha az én lányom lenne!(Egyik elöző)Probáld meg pl az almát a kezébe adni!Azóta jobban eszi. Ja meg most tudod mi a kedvence a kicsimnek? Sajt,töpörtyű,erdélyi husos szalonna és piritos kenyér... Meg uzsira szokott kapni almát,sonkát és sajtot...
Szerintem nekik még ontos a cici,most én se fogom elvenni tőle.. Igényli és kész!:)19.5hós
(9kiló volt multkor,azóta 2nap volt h nem evett semmit fogzás miatt,80cm.)2600al született 50cm-rel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!