Hogy néz ki az étkezési szokásotok 1 éves kisgyermetekkel?
Szia!
21-én leszünk egy évesek.
Reggel még tápi van 210 ml
tizórai valami gyümölcs, egyenlőre mást nem nagyon fogad el délelőtt, esetleg egy-két szelet sajtot.
Ebéd: na ezzel most én is hadilábon vagyok, merta kisasszony újabban azt a szokást vette fel, hogy ha mást lát a saját tányérján, mint ami az enyémen van akkor nem eszik. Igy próbálok olyanokat főzni amiket ő is ehet. Pl rakott dolgokat (brokkoli, karfiol, krumpli, tészta), vagy főziket. ma egész ügyesen elrágcsálta a rántott husit, panir nélkül. Szoktam halat sütni vajas krumplival,de evett már grill csirkecombot, persze neki külön volt sütve és külön zöldfűszer keverékt gyártottam neki. Ebédet nem főzök mindenn nap igy két nap ugyanazt eszi, eddig még nem kifogásolta.
Uzsi: mindig valamilyen tejtermék (naturjoghurt gyümölccsel, vagy általam készitett túrókrém)
Vacsi: Hideg (kenyér, kifli megkenve vajjal, lekvárral, padlizsánkrémmel, zöldfűszeres túrókrémel, ilyesmi) Én még nem adok neki felvágottakat, bár a virslit már a napokban megkóstolta, de ha nem muszáj akkor még nem kap.
Szundi előtt meg megint tápit kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!