Meddig, és minek kell a babákat füretés előtt beolajozni?
Én eleinte olajoztam csak a combhajlatánál, de már nem csinálom, és tegnap eszembe jutott, hogy lehet mégis kellene valahol olajoznom?
5 hónapos.
Off: Én fürdés után olajozom mindig.
Nekem soha senki nem mondta, hogy előtte kell. Valahogy nekem úgy jött le, hogy lemosom róla az egész napi 'koszt' - hajlatokban, toka alatt, etc - és törülközés után olajozom be.
Ezek szerint rosszul csinálom :/
Szia!
Én kb 3 hónapos koráig csináltam aztán nagy ritkán testápoló.
Majd mindkettő egy idő után elmaradt.
Most meg dokinál voltunk mert annyira száraz lett a bőre, hogy sok helyen kifehéredett és nem tudtam mi az.
Újból el kellett kezdenem az egész testét olajozni és mostmár kezd helyrejönni a bőre.
Lehet ezt befolyásolja a víz keménysége is, hogy mennyire száraz a bőre a babának.
szia!
Nálunk mis múlt 1 éves a nagyfiú!
Én kezdetektől olajozok, még mindig! A fürcsi előkészület része lett, nálunk megmaradt! Soha nem volt semmilyen probléma, akár el is lehetne hagyni, de én így érzem teljesnek! Először a füle mögött, majd tokának, hónalj, végül talp olajos áttörlése! Majd olajos fülpiszkálóval az ujjak között, majd a lábujjak között! Ezt tényleg nem csináljátok már? Én vagyok túl alapos?
Jött mindenféle válasz:-) Nagyon örülök:-)
Én már nem csinálom mint írtam is. Semmi jelét nem látom annak, hogy bármi lenne a kis bőrével, se nem száraz, se nem érdes. De én eleinte is csak a combjánál kentem, sehol máshol, és kizárólag fürdés után. Eleinte én is fürdés előtt csináltam, de az anyósom rám szólt, hogy ezt fürdés előtt kell csinálni, hogy valamennyi olajat lemossak a baáról, hogy tudjon lélegezni a bőre.
A hónalját én a mai napig ha látom, hogy kipirosodott babahintőporral beszórom és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!