Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azokat az anyukákat kérdeznám...

Azokat az anyukákat kérdeznám akik nem adnak felvágottakat a gyereküknek, azok mit adnak pl reggelire?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 17:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9es vagyok és 10essel totálisan egyet értek!!:)

Mi pl soha nem eszünk müzlit, reggelire, így fiunk sem.Nálunk a zabpehely az uzsi:)

És sajnos az a mocskos pénz is sokat nyom...

Amúgy múltkor mikor nagyiéknál voltunk fiam nagy vígan ette a pulykasonkát, amiről utólag kiderült, hogy Tesco gazdaságos...:S Na nem igazán repestem az örömtől mikor megtudtam, aztán mutatta apu, hogy 67% szín pulykahúst tartalmaz...persze tudom ez sem bio, és nem olyan marha sok, de ez után jobban nézegettem a márkás sonkák hús tartalmát és hát jó pár jóval a 67%alatt van...Azóta sem tudom eldönteni hogy most mi legyen ezzel a sonkával...mondjuk azóta nem evett belőle.

2011. nov. 19. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:

tönkölybúza pehely+banán+almalé vagy rozs+banán

bundáskenyér

rántotta

vajas/vajkrémes kenyér

zsíros kenyér

házi kolbász

2011. nov. 19. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Banán, sütőtök
2011. nov. 19. 22:24
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem akartam senkit senkivel összeugrasztani a kérdésemmel.

Én adok a lánykámnak felvágottat amiket mi is eszünk.Eszik bundáskenyeret is és imádja:jó nézni ahogy majszolja:)A felvágottakkal is így van,a kenyeret félretolja a felvágottat meg nyomatja befelé:)))

Csak azért kérdeztem,mert már kezdek kifogyni a reggeli ötletekből.Nem akarom,hogy ráunjon a dolgokra!Köszönöm mindenkinek!!!

2011. nov. 19. 22:36
 15/16 A kérdező kommentje:

22:18-as

Mennyi idős a gyerkőcöd,hogy már ilyeneket eszik?Enyém 14 hónapos,de még nem mertem neki kolbászt adni:)

2011. nov. 19. 22:37
 16/16 anonim ***** válasza:

15 hónaposom van. jó a kérdés, én is olvasok. éppen a napokban gondolkodtam el mit lehetne még adni a babábmnak reggelire.

ő imádja a virslit (Pick, orsi, a lényeg hogy jó minőségű), a felvágottakat. ugyanúgy nem eszi a kenyeret hozzá mint a tied kedves kérdező :) viszont a bundáskenyeret imádja. apum olykor kolbászból is vág neki pici vékony darabkát :) vagy kap sajtot. igazából ő még felkelés után tápszert iszik, így a reggeli inkább csak olyan kóstolgatás.

6 foga van :)

a nestlé müzlit akarnám kipróbálni csak nem tudom hogy szétolvadna e áztatáskor?

2011. nov. 19. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!