Azokat az anyukákat kérdeznám akik nem adnak felvágottakat a gyereküknek, azok mit adnak pl reggelire?
9es vagyok és 10essel totálisan egyet értek!!:)
Mi pl soha nem eszünk müzlit, reggelire, így fiunk sem.Nálunk a zabpehely az uzsi:)
És sajnos az a mocskos pénz is sokat nyom...
Amúgy múltkor mikor nagyiéknál voltunk fiam nagy vígan ette a pulykasonkát, amiről utólag kiderült, hogy Tesco gazdaságos...:S Na nem igazán repestem az örömtől mikor megtudtam, aztán mutatta apu, hogy 67% szín pulykahúst tartalmaz...persze tudom ez sem bio, és nem olyan marha sok, de ez után jobban nézegettem a márkás sonkák hús tartalmát és hát jó pár jóval a 67%alatt van...Azóta sem tudom eldönteni hogy most mi legyen ezzel a sonkával...mondjuk azóta nem evett belőle.
tönkölybúza pehely+banán+almalé vagy rozs+banán
bundáskenyér
rántotta
vajas/vajkrémes kenyér
zsíros kenyér
házi kolbász
Nem akartam senkit senkivel összeugrasztani a kérdésemmel.
Én adok a lánykámnak felvágottat amiket mi is eszünk.Eszik bundáskenyeret is és imádja:jó nézni ahogy majszolja:)A felvágottakkal is így van,a kenyeret félretolja a felvágottat meg nyomatja befelé:)))
Csak azért kérdeztem,mert már kezdek kifogyni a reggeli ötletekből.Nem akarom,hogy ráunjon a dolgokra!Köszönöm mindenkinek!!!
22:18-as
Mennyi idős a gyerkőcöd,hogy már ilyeneket eszik?Enyém 14 hónapos,de még nem mertem neki kolbászt adni:)
15 hónaposom van. jó a kérdés, én is olvasok. éppen a napokban gondolkodtam el mit lehetne még adni a babábmnak reggelire.
ő imádja a virslit (Pick, orsi, a lényeg hogy jó minőségű), a felvágottakat. ugyanúgy nem eszi a kenyeret hozzá mint a tied kedves kérdező :) viszont a bundáskenyeret imádja. apum olykor kolbászból is vág neki pici vékony darabkát :) vagy kap sajtot. igazából ő még felkelés után tápszert iszik, így a reggeli inkább csak olyan kóstolgatás.
6 foga van :)
a nestlé müzlit akarnám kipróbálni csak nem tudom hogy szétolvadna e áztatáskor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!