Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azokat az anyukákat kérdeznám...

Azokat az anyukákat kérdeznám akik nem adnak felvágottakat a gyereküknek, azok mit adnak pl reggelire?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 17:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
Nekem 14 hónapos a kislányom és még csak 4 foga van, így ő általában gabonapelyhet eszik reggelire tejben jól szétázva. Imádja a Nestlé csokis gabonapelyheit, teljes kiőrlésűek, finomak és amennyi cukor van bennük, az kell is a szervezetének. Imádja a fahéjas és epres cini minist is.
2011. nov. 19. 17:44
 2/16 anonim ***** válasza:
Lemaradt még a tojásrántotta és a bundás zsömle jól megáztatva, az is kedvenc.
2011. nov. 19. 17:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, h offolok, de megkérdezhetném, h miért nem adtok felvágottat? Még nincs gyerekem és gyűjtöm az infót. Köszi! :)
2011. nov. 19. 17:48
 4/16 anonim ***** válasza:
Reggelire mi sem eszünk felvágottat (este igen), így müzli, tej, joghurt, kakaó, gyümölcsök, péksütik vannak terítéken.
2011. nov. 19. 17:50
 5/16 anonim ***** válasza:

Az off-ra off:

Sokan azért nem adnak, mert túl sok sót, mindenféle érlelő pácokat tartalmaznak. Nem lehet ellenőrizni a származást, pl. valóban magyar-e. Többek között azt is lehetetlen ellenőrizni, hogy a pulykamell valóban pulykamellet is tartalmaz.

Sokan a "bio" táplálkozás hívei, emiatt kivonnak mindent a gyerek étrendjéből, amiről úgy gondolják, káros. Fehér liszt, cukor, édességek, gyümölcsjoghurt, "gyári" tej, felvágott stb.

2011. nov. 19. 17:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Köszi :)
2011. nov. 19. 18:14
 7/16 anonim ***** válasza:

gyümölcsös túró pirítóssal

gabonapelyhek, egyéb feltétek: zöldség, sajtok vajas kenyérrel

bundás kenyér

rántotta

péksütemények

lekvár

tojáskrém

ilyesmik

2011. nov. 19. 18:42
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Az én fiam még nem tart ott, hogy felvágottas kenyeret egyen, de nem tudom mennyire jobb a bundás kenyér ami tiszta olaj/zsír, vagy a lekvár, aminek a fele cukor. Szerintem egy vékony szelet minőségi pulykasonka a vajas kenyéren kevesebb káros anyagot tartalmaz.
2011. nov. 19. 19:39
 9/16 anonim ***** válasza:
ugyan már, nehogy kitaláljátok, hogy a bundás kenyér is káros!!!A legjobb hungarikum:))13 hónapos kisfiam egyik kedvence:)Meg az enyém is:P
2011. nov. 19. 21:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, anyucik, nehogy már ezen vesszetek össze!!!

Mindenben lehet "káros" dolgot találni. Ennyi erővel napfénnyel is lehetne táplálkozni, csak az elég ízetlen. :)

Az, hogy ki mit ad a kisgyerekének, nagyban függ a családi szokásoktól és sajnos, a pénztárcától is. Nem mindenki tudja a hónap végén megvenni minőségi pulykasonkát, így inkább nem veszi az olcsó sz@rt és eszik a bundikenyeret.

Egyébként egy főzőműsorban láttam, hogy a szakács porcukorba forgatta a bundáskenyeret és eperlekvárral ette. :D

2011. nov. 19. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!