Jó vagy rossz a lelet? A kh-ban semmit nem mondtak. Csípőszűrés.
A miénk se ért hozzá.
Megpróbálom elvinni magánba.
Elvittem a háziorvosnak a leletet, nyíltan a szemembe mondta, hogy nem érti minek jöttem ide, hisz ő ehhez nem ért, neki ez a lelet semmit nem mond.
Csak egy magán ortopéd orvos van nálunk, az akihez a kórházba is vittem, ő annyit mond, hogy használjuk a terpeszpelust és nem lesz semmi gond. IIc tipusnál kell kengyel, ez még kezelhető. De ami számomra nagyon fura, nem kell vissza vinni, senki nem fogja ellenőrizni, hogy meggyógyult-e. Akkor kell vinni, ha elindulásnál a lába befelé fordulna. A másik legközelebbi város (Debrecen) 90 km-re van tőlünk, és sajnos az éven nem reménykedhetek, hogy kész lesz az autónk. Egyszerűen nem tudok elmenni messzebb. Terpeszpelenkázom és imádkozom, jelenleg ennyit tudok tenni.
Tornásztasd is, nekem a doki azt mondta, hogy az még jobban segít mint a terpeszpelus. Itt egy link, csak próbáld ezt az alapmozdulatot nagyon finoman. És ne aggódj, simán rendbejön a babád.
Keress egy Dévényes gyógytornászt! Nekünk nagyon sokat segített.
A feszes fejbiccentő izom se jó.
Terpeszpelus és Dévényes gyógytornász.
A Dévény-Alapítvány honlapján itt találod a gyógytornászok listáját, országszerte vannak: [link]
Előző vagyok
mármint úgy értem, kezdd el a terpeszpelust, és amint tudtok menni a gyógytornászhoz, ő majd meg fogja mondani, kell-e még, vagy esetleg mást javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!