Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit költesz 1 évesed...

Mennyit költesz 1 évesed karácsonyi ajándékára? És mit kap?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 14:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Én vagyok az utolsó, és szintén az azelőtti, aki írta h szegények vagyunk. Anyukámnak sosem volt munkája, apukám volt az egyedüli család fenntartó. Nyáron még hagyján, de télen kemény volt. A kocsinkat is elvették erről ennyit. Szüleim elválltak, apukámmal és párommal élek. A párom havi 80ból tart el kettőnket..És mégis rászánjuk a karácsonyra, mert ahogy leírtam nekünk ez az év legfontosabb napja. Ez tölt fel minket egész évre. És bocsi hogy nem idetartozót írtam, de utálom ha az emberek azt mondják azokra akiknek szép házuk van, h úsznak a pénzben stb. Akik 1x 1 évben másokra ennyit szánnak. Hozzáteszem névnap szülinap nekünk csak egy felköszöntés,néha 1 torta. Úgyhogy néha a dolgok mögé is kéne nézni nem csak rá. Mégegyszer bocsi, és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek
2011. nov. 18. 22:21
 32/37 anonim ***** válasza:

De hát én nem piszkálni akartam senkit, pont azt írtam, hogy akinek nem jut rá,az is ajándékozhat szépet! Nem csak megvenni lehet a dolgokat:)

Én is imádom a karácsonyt,szeptembertől arra készülök (bár rendszerint túl sokat várok tőle,és sosem lesz olyan idilli mint szeretném, de ez van...)

A legszebb karácsonyom a tavalyi volt,amikor ünnepi zenére táncoltam a 25 napos kisfiammal a hasamra kötött hordozókendőben. Ezt nem lehet überelni:)

És nektek is jó készülődést,szép ünnepet:)

2011. nov. 18. 23:29
 33/37 A kérdező kommentje:
Igy van!nekem is a tavalyi volt életem legszebb karácsonya.Fiam akkor volt 3 hónapos :)
2011. nov. 19. 08:47
 34/37 anonim ***** válasza:
Okok, csak arra pöccentem be hogy :remélem nagyon díjazod a szüleidet,mert ez azt jelenti,hogy mindkettejüknek van munkája. Szóval ez egyáltalán nem azt jelenti, mint ahogy említettem: akinek szép háza van, még nem biztos hogy gazdag.
2011. nov. 19. 09:14
 35/37 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem akartam félreérthető lenni. Azt akartam ezzel mondani, hogy ha ennyit megengedhetnek maguknak, akkor bizonyára mindent megtesznek azért, hogy a családnak jó legyen, kitartanak a munkahelyükön például.Ma igenis meg kell becsülni azt, akinek munkahelye van. Szerintem.

A ház nem tudom, hogy jön ide, arról nem beszéltünk:)

2011. nov. 19. 10:23
 36/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a korban, amikor a távirányító, a mobil, és egy üdítős palack hatalmas kincs, mindegy, mennyit költesz rá.A pici mindennek örülni fog, és nem fogja még fel, hogy karácsony van, nem is fog emlékezni rá.Szóval egy 5 ezer forintos, és egy 40 ezer forintos ajándéknak ugyanúgy örülni fog.A karácsonynak akkor lesz majd nagyobb jelentősége, amikor már fel is fogja, úgy 3-4 évesen.Tényleg nem ez a lényeg, hogy ki mennyit költ.Mi egy tízest szánunk rá maximum, mert többet nem tudnánk, hisz a szüleimet, tesómat, férjemet, nagyikat is meg szeretném ajándékozni.
2011. nov. 19. 13:25
 37/37 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam másfél éves.Mivel minden olyan játéka meg van,amit fontosnak,jónak tartottam,így fogalmam se volt mi legyen.Bevittük egy játékboltba,és megnéztük mivel időzik a legtöbbet.3 nyerő dolog volt:1. ez azért mert kedvenc :) ,a kismotor 2.ezt megvettük műanyag teke 3.ezt kapja fő ajándéknak Chuck a dübörgő dömper

Valami olcsóbbat gondoltunk,de mivel egyik se érdekelte abból amit mutattunk,hát marad ez.De amit a egy éves szülijére kapott,és azóta is sláger:F.P zebra,és Auchanos formarakosgató.

2011. nov. 24. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!