majd a homokozó szett is jó lesz valamikor,mi 3 testvér olyan jól elhomokoztunk, mindig kaptunk sok homokot nyaranta :)))
2011. nov. 16. 20:13
22/37 anonim válasza:
szuper jó ajándék lesz majd egy kisvasút is:)) meg kisgitár! esetleg kis horgászbot halakkal :)) de majd később
2011. nov. 16. 20:15
23/37 anonim válasza:
esetleg bábozhatnátok is :)
2011. nov. 16. 20:16
24/37 anonim válasza:
nagy építőkockát vegyél! minden évben lehet gyarapítani újabb dobozzal Én 12 évesen is simán játszottam még vele
2011. nov. 16. 20:19
25/37 anonim válasza:
Az én lányom imádja a Lego Duplot, ezért karácsonyra megint (2.) azt kap :)
2011. nov. 16. 21:48
26/37 anonim válasza:
Sziasztok, lehet,hogy egyedül vagyok ezzel, de én kicsit soknak gondolok 20ezer forintért ajándékot egy egyévesnek... nálunk elég nagy a tágabb értelemben vett család, unokatesókkal és mindenkivel (beleértve a férjem családját is) de én ennyiből húsz embernek hozok ki ajándékot... igaz, a legtöbbje kézzel készített holmi.
mi inkább a díszítésre, a karácsonyi zenére és a hangulatra helyezzük a hangsúlyt szerintem (a fiam nov.30-án lesz egy éves).
Ő talán kap valami zenélőset a nagyszülőktől, a másik oldalról pedig építőkockát szintén (lego-szerű az is, azt hiszem, Wader a neve.)
2011. nov. 18. 20:20
27/37 anonim válasza:
igaz, karácsonykor a szép,illatos fa, a gyönyörű díszek, a zene adja a hangulatot, de az ajándékok, a bontogatások teszik nagy örömmé. Ez mindenkinél máshogy van, hisz mindenki máshogy nőtt fel. Mi pl. szegények vagyunk, de karácsonykor odateszünk mindent. Azt szeretjük és várjuk a legjobban egész évben. Főleg a kisgyerekek. Gyerekkoromban emlékszem mennyire vártam hogy a jézuska mit hoz :)) És látni a sok ajándékot,hogy vajon mi lehet bennük.És csak mise után bonthattuk ki. Örökké széppé teszi nekem ezt az ünnepet,amíg élek.
2011. nov. 18. 20:33
28/37 anonim válasza:
ha 1 gyerek van, akkor még jobban el lehet engedni magunkat. Ha mondjuk 3, akkor már szétoszlik. Mi 3an vagyunk tesók és a szülőktől 15-20 ezer ft értékben kapunk. + még ehhez hozzá jön a 2 nagyszülő.
2011. nov. 18. 20:40
29/37 anonim válasza:
mármint fejenként kapunk annyit
2011. nov. 18. 20:41
30/37 anonim válasza:
Kedves utolsó,remélem nagyon díjazod a szüleidet,mert ez azt jelenti,hogy mindkettejüknek van munkája:)))
Ha rá tudnám valakire bízni a morzsát, én sem lennék gyeden,hanem mennék vissza dolgozni...
Sok múlik az anyagi helyzeten,de nem mindig a pénzzel vásárolt ajándékok a legjobbak (ennek mondjuk én nagyon örülök.) Nézzetek szét az Etsy-n (vagy írjátok be a Googleba,hogy Etsy shop) iiiiisteni kézzel készített holmik vannak!! vagy elég megnézni a Praktika magazin (ezt nem reklámnak szánom de kénytelen vagyok kiírni) oldalát a facebookon, oda nap mint nap töltenek fel az olvasók (én is) egyszerű de fantasztikus holmikat. Én pl. kézzel varrok sokat, most fali tárolót majd a kissrácnak, valami állatosat,maradék anyagokból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!