Anyukák szerintetek ez megéri karácsonyra egy 15 hós babának?
Figyelt kérdés
Vagy szerintetek drága? Vettem már ettől az eladótól, nagyon korrekt, most is írta, hogy semmi hibája nincsen.
2011. nov. 15. 14:00
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez a csiga is aranyos, de nekem ez már sok, hiába új. Nekem semmi bajom a használt dolgokkal.Ez a kroki is 15 ezer újan, egyik játékboltban találtam már.. Nem tudom, még nézelődök, mindenesetre megfigyelem !
2011. nov. 16. 16:38
12/14 anonim válasza:
Nem érzem úgy, hogy kíváncsi vagy a válaszainkra... :( Stabilan kitartassz a bacis krokodil mellett... Nem az a baj, hogy használt. Hanem hogy egy baba cucc, ami használt! :(
13/14 anonim válasza:
Szerintem hagyd a krokit, inkább keress a csigához hasonlót. Nem az a baj, hogy használt, hanem az hogy "csúnya". 5000 ftnél szerintem értelmesebb játékot találsz mint egy hinta krokodil. Vagy kicsit vársz, lefaragod a budget és veszel csigát. De ezt a krokit tényleg hagyd.
De ha biztosra akarsz menni, megmutatod a babának a képet. Amelyiknél mosolyog és kacarászik na az a befutó. EGyébként meg karácsonyig elfelejti, hogy már látta.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Dehogy tartok ki, hisz keresgetek még, csak ez úgy megkapta a szememet és kevés olyan dolog van, ami nekem tettszik. Mellesleg nekem soha semmi bajom nem volt azzal, hogy használt baba cucc. Sokmindent (ruhát, játékot) vettem már használtan, persze alapos tisztítás után de nyugodt szívvel adtam a gyereknek.
2011. nov. 17. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!