Mit érdemes venni karácsonyra egy 17 hónapos babának?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 15:35
1/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, egy ekkora baba még nem fogja fel az ajándék lényegét. Legyen szépen becsomagolt ajándéka, hogy ő is megtanulja, érezze az este hangulatát, de hogy abban egy apró plüssállatka, vagy valami hatalmas csodajáték van, az az ő szempontjából még teljesen mindegy. Olyasmit vegyetek neki, amilyen jellegű játékkal szeret játszani. A másfélévesek még nem árérzékenyek. :)
2/5 anonim válasza:
ruhára mindig szüksége van, főleg ebben a korban, amikor nő, mint a bolondgomba. :)
3/5 anonim válasza:
Az elsőnek teljesen igaza van.Legnagyobb ajándék nekik a díszes karácsonyfa,a hangulat,a csomagbobtás,a papírok a dobozok.Valami készségfejlesztő dolgot vegyél.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Barátnőm tavaly a hasonló korú kislányának álomszép babaházat vásárolt. A kiscsaj a házikóra kétszer ránézett, és elég volt (majd később lesz menő), viszont a dobozával napokig boldogan eljátszott. Belemászott, és boldog volt. :)))
5/5 anonim válasza:
14,5 hónapos lesz akkor a lányom. Mi játék babakocsit veszünk, meg fog kapni kismotort, könyveket, valami fürdőjátékot a családtól. Valamint én egy babát is akarok Neki, mert anyukáméknál az én régi babáimmal nagyon jól eljátszik, valamint imád mindent tolni. (12 hónaposan indult el) Nem költünk nagy dolgokra, ezek darab értéke 3000Ft körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!