Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket érdemes karácsonyra...

Melyiket érdemes karácsonyra megvenni?

Figyelt kérdés

Kislányom 6.-án lesz 7hónapos és még nem akar mászni.Felhúzza a popsiját,de nem indul el.Érdemes-e megvenni az F-P-és mászó Micimackót?Segítené a mászás fejlődését?

Amúgy a kincsesbödön lett volna a másik esélyes.

2010. dec. 1. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom épp ma 8 hónapos, és előre még mindig nem mászik. Hiába rakok elé bármit, ha nem éri el, inkább nem is kell Neki. Nem hiszem, hogy csak mert a Micimackó mászna előtte, elindulna. Lehet, hogy még nem is elég erős hozzá a keze. Én amúgy bödönt veszek a kislányomnak :)
2010. dec. 1. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne várj csodát az ilyenektől, nem fog mászni,ha nem akar. A lányom 11 hósan kezdett mászni. Addig olyan profin kúszott, mint egy kiskatona.
2010. dec. 1. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez egy érdekes kérdés, mert mire karácsony lesz, addigra lehet,hogy már fog tudni mászni!Szerintem még ne vegyél meg semmit és akkor meglátod hogy alakulnak a dolgok!Később is lesz még a boltokban mind a 2 biztos vagyok benne.Ha meg nem, akkor internetről tudsz rendelni az tuti!Egyébként a micimackóssal még nem volt dolgom, de a kincses bödön nagyon jó!Jó mászikálást nektek! :)
2010. dec. 1. 09:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!Köszi szépen,és igazad lehet,hiába rakom elé a kedvenc játékot arra sem indul,miért pont a Micimackóra indulna:)

Nálunk gond a súlya is egy kicsit,már most 9kg a doki néni szerint ezért is lustább:)Viszont már ügyesen lépeket ha fogom a kezét!

Köszi mégegyszer!

2010. dec. 1. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is!Azért gondoltam most megvenni,mert az Intersparban viszonylag jó áron vannak,illetve a kincsesbödön dec.1ig volt 5290Ft-ért,a maci meg 6990-ért.Máshol nem láttam ilyen "jó" árban.
2010. dec. 1. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Na akkor én megint lemaradtam a bödön akcióról :( Egyik kérdésnél írta az anyuka, hogy a Tescoban volt akciós a bödön, és arról is lecsúsztam :( Úgy néz ki, nekem ki kell fizetnem az árát :D Első voltam
2010. dec. 1. 09:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem baj, hogy nem mászik, és nem is a súlya a gond. A lányom kis vékony, erős volt, mégsem akart mászni. Majd ha úgy érzi, elindul.

A barátnőm fia egy igazi kis buddha, 10 hós, és 11 kg. És már vagy 2 hónapja mászik. feláll, lépeget. nagyon ügyes.

2010. dec. 1. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!