6 hós babának mit lehet venni karácsonyra, amit értékel is, és érdekelné?
Mi egy 6 hós baba értékrendje?
Az értékelés hogy földhöz veri?
Minden ami zenél forog villog. Aztán amit könnyen megfog, és dobálni tud.
pakolós játék? sütibödön? mi azt vettük a fiamnak akkor volt 6 hónapos(2 éves), de a lányom sokkal többet játszott vele annyi idősen. Attól is függ szereti e a zenélő ketyeréket, vagy molyol inkább.
Meg a fiam kapott tavaly karira egy tanulószéket, na azt a 6 hónapos lányom imádta, főleg a könyv részét, mindig ott állt és lapozta még most is(9 hónapos), de ez elég drága, de sokáig használható.
Az én 6 hónaposomon azt látom,hogy még semmi nem köti le hosszútávon(max. néhány perc). Játékok közül még mindig azok a nyerők,amelyek apróbbak,könnyebb megfogni :-)
DE! már mikulás óta egy szalagra kötött szaloncukor-papír a kedvence....nagy beleéléssel rágogatja....így mi olyan játékokat veszünk/vettünk,ami később is jó lesz.
Kapni fog mászógolyót,sütis-bödönt,Clemmy puha építőt,mesekönyveket(pl.török és a tehenek...imádja,amikor ezt mondom).
Anyuéktól szánkót és "névdalok" cd-t. (ez a névdalok cd egy hatalmas találmány,belehallgattam,és olyan megható,hogy a dalokban a kisfiam nevét mondják....nyeltem a könnyeim)
Bátyáméktól tanulókutyust kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!