Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos babának mit vesztek...

9 hónapos babának mit vesztek karácsonyra?

Figyelt kérdés
szobahinta esetleg?
2010. nov. 23. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes.De ha dobozának is nagyon szoktak örülni,mert bele lehet bújni:-))
2010. nov. 23. 18:05
 2/13 anonim ***** válasza:
FP tanulókutyust. A család többi tagja nem tudom mit vesz, a többség szerintem pénzt fog adni.
2010. nov. 23. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
A kisfiam addigra már 10,5 hós lesz. Tőlünk Pancsimanókat(imád fürdeni),Sütifaló Kincsesbödönt,és mindenféle készségfejlesztőt kap.De pl. ha már kuszik,mászik egy labdának is nagyon tud örülni. A kisfiam 1-2 hete kapott és azóta is ha meglátja egyből megy feléje és löki arrébb.Hintát is tervezünk,nálunk a panelban ez kicsit macerásabb(nem szeretnék álványosat).
2010. nov. 24. 06:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! Állványosat én sem szeretnék, csak az ajtóra szerelhetőt. Labdája van, szereti is, bár nem feltétlen jobban, mint a többi játékot.
2010. nov. 24. 09:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam járássegítős kismotort és egy fisher price-os golyópályát kap tőlünk. Játszóasztalt szerettünk volna, de majd szülinapjára vesszük meg. Azt nagyon szereti, játszóházban folyton azon csüngött.
2010. nov. 27. 11:06
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is pont ezt kérdeztem nemrég, azzal a különbséggel, hogy második baba, így már sokmindennünk van.

Ötletnek kaptam a bébikompot, bújócskasátrat, formabedobókat, búgócsigát, de ez mind van.

Én is most egy tanulóasztalt fogok venni neki, az még nincs, viszont már most feláll.

A hinta is jó, mi most kaptunk egy állványosat, de visszaadom, mert nekem nagyon nem tetszik. Az ajótfélfás sokkal jobb:-))

2010. nov. 27. 11:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Ruhácskát és hosszú ujjú bodykat, zörgős papírba csomagolva.

feleslegesenk tarom a fp dolgokat.

2010. nov. 27. 12:50
 8/13 anonim ***** válasza:

10 hónapos lesz karácsonykor és Fisher Price zsiráfos golyópályát kap.

Tanulószéke és tanulókutyusa van már, ezért gondoltuk ezt.

Ja és pancsimanókat is kap :)

2010. nov. 27. 16:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Szobahintája van sima, azaz 1000 forintos, elég jó. Vettünk Neki 13 000 -ért állványosat és el kellett adnom, mert nem szerette. Nem praktikus. Szóval szerintem az állványos hinta fölösleges.
2010. nov. 27. 16:13
 10/13 A kérdező kommentje:

Végül ezt néztem ki: [link]

Imád felállni minden mellett és nyomogatni a gombokat.

2010. nov. 27. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!