Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rábíznád 2 napra bébiszitterre...

Rábíznád 2 napra bébiszitterre fél éves lányodat?

Figyelt kérdés

Már 3 hetes kora óta vigyáz rá a bébiszitter délutánonként,eddig is volt olyan,hogy a párommal elmentünk este valahová és akkor Ő addig ott volt,amíg haza nem értünk...

De még úgy sosem hagytam rá,hogy több napig vele legyen.

Csak el kell utaznunk elég messzire és oda nem szeretnénk elvinni,mert azért csak más környezet.

Tápszeres születése óta,szóval az etetést meglehet oldani.

Nem sírós a babánk,mindenkivel jól érzi magát,de nem tudom,hogy mit csináljak.

Ti rábíznátok a babátokat?

2011. nov. 12. 11:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem szoktam pontozgati soha,szóval nem én voltam,engem nem érdekel,hogy kinek milyen százalékban jók a válaszai.

Muszáj mennünk,Őt pedig nem vinném el szívesen,mert ott is a bébiszitterrel lenne végig és még a környezet sem lenne neki ismerős,szóval talán itthon jobban érezné magát.

2011. nov. 12. 15:14
 12/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
2011. nov. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!