Miért fürdeti valaki az 1 éven felüli gyerekét még mindig csak minden másnap?
én is és kislányom is, 17 hónapos, naponta megfürdünk. nem órákig lubickolok a kádban, hanem gyors zuhany csak a tiszta vizzel-vagyis nem fürdés, mosakodás ha ugy tetszik. kislányom hétköznap a saját kis tekenőjében, épp csak lemosom. szombaton megy a nagy fürdés apával:)mert imádnak együtt fürdeni.hetente egyszer bekenem Nivea testápoló tejjel a bőrét és minden rendben.
viszont van ismerősöm és rokonom aki hetente egyszer, kétszer fürdeti ugyanilyen korú gyerekét. sőt, van egy 4 éves kislánya az unokatesómnak aki rendesen fél a viztől, mert nagyanyja megégette egy fürdetés alkamával, ezért szerintem havonta egyszer fürdetik, mert úgy látom nagyon koszos. szegény, sajnálom. azzal zsarolják: ha nem viselkedsz jól, megfürdetlek. na de ez már más kérdés, légyszi ne mondjatok véleményt róluk, én is tudom.
szóval vannak extrém esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!