Milyen formában jön ki a babánál, ha allergiás az almára? Rögtön kijön rajta, vagy csak kicsit később?
Ugyan bármire lehet allergiás egy baba, de az almára azért nem túl valószínű. Ellenben, ha mégis "gyanús" a dolog, akkor nem adj neki 1 hétig, majd próbálkozz újra. Ha megint előjön nála, akkor egy hónapot hagyjatok ki, és más gyümölccsel/zöldséggel próbálkozzatok.
Később is minden ételt külön vezessetek be, és hetente vezessetek be új ételeket. Ha bármi probléma van, akkor el kell hagyni az utolsónak bevezetettet, majd 1 hét múlva újra próbálkozni vele, hogy lássátok tényleg amiatt volt-e a gond. Ha nem jeletkezik semmi, akkor csak véletlen egybeesés volt 1-1 kiütés, stb.
Nem lehet ,hogy más a hunyó??Ekcéma talán??Mi is azok vagyunk sajnos,egyfolytában kezelgetem,de ez nem élelmiszertől van...Kérdezz rá a dokitól és tényleg próbálj meg olyan helyen vásárolni ahol tuti bio cucc van.Az almának nem lenne szabad allergizálni.Sztem pihentesd egy pár napot az almát amíg elmúlnak a pöttyök és ha újr akijön az almától akkor az a baj,máshogy nem tudod meg.
Próbálhatsz már narancsot is neki,kicsi levet..én adtam limonádét is neki igazi citrommal első perctől kezdve.Nagyon híg hígításban.Jó az emésztésének és tele van c-vitivel.10hós baba mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!