Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet, hogy nehany no...

Hogy lehet, hogy nehany no mar szules utan 6 hettel bomba formaban van?

Figyelt kérdés

2011. okt. 31. 21:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én például, mivel diétáznom kellett a terhességem alatt, még fogytam is.
2011. okt. 31. 21:16
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
Úgy, hogy ott van a bébiszitter, el tud menni edzőterembe. Sokan nem szoptatnak, mert jaj megsínyli a melle, így diétázhat nyugodtan.
2011. okt. 31. 21:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Van, aki alig hízik a terhesség alatt, és miután megszüli a babát, szinte ugyanolyan alakja van, mint a terhesség előtt. Van, aki többet szed fel, és nehezebben is tudja leadni. Szerintem egyén függő, genetikus dolog. Leszámítva mondjuk a sztárokat, akiket gyorsan kezelésbe vesz egy személyi edző, és míg a konditeremben szenved egy hónapot, van, aki nevelje a gyerekét.
2011. okt. 31. 21:24
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Én alig híztam terhesség alatt, viszot a méhem elég lassan húzódott vissza, ráadásul a szoptatás alatt kívánósabb voltam/vagyok mint a terhesség alatt!

kisfiam az első 6 hétben alig aludt, szó szerint általában 1,5 órát aludtam 2x éjszakánként.Azt hittem soha nem lesz vége az első 6 hétnek, olyan voltam mint egy zombi, nagyon messze álltam a "bombanőtől"

A kérdésre válaszolva nem tudom hogy csinálják....De az biztos, hogy nem volt nagyon megerőltető a szülésük.De még ha az is volt, a babájuk tuti egy kis álom szuszék, hagyja őket éjjel aludni, vagy tápszereznek, és más is ébred a babához.E mellett nem híznak szoptatás alatt,vagy ha tápszereznek, akkor persze diétáznak.Ja és sok sok segítségük van, akinek le tudják passzolni a kicsit:)Én csak így tudom elképzelni:)

2011. okt. 31. 21:34
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

szerencse, genetika és koplalás :D

terhes cukrom volt, így végig diétáztam, figyeltem mikor mit ehettem, 62kilóval mentem szülni (170cm-hez) :) kórházból 55kilóval jöttem haza, bár akkor még volt nagy pocakom, de 3 héttel szülés után már csak kis úszógumim volt.

szerintem soha olyan jól nem néztem ki mint akkor :)))

most már 48kiló vagyok, borzasztó :(((

jah és nem volt bébiszitterem, és edzőterembe se értem rá leugrani és kizárólag szoptattam a babám... olyan rosszindulatúak tudnak lenni a nők, ha valaki csinos akkor az rossz anya??? vagy aki túlsúlyos az máris szuperanya? ne már :) bocs csak ez tényleg sok volt amit egyik válaszoló írt :)

2011. okt. 31. 21:58
 6/15 anonim ***** válasza:
38%
Egy szóval nem írtam rosszindulatót, a csodálatos "trendi" nőkre gondolok, akik megszülték a gyereket, de rögtön az az első hogy lefogyjanak. De vegyél csak mindent magadra -.-'
2011. okt. 31. 22:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Rajtam sem látszott meg a szülés mikor kiléptem a korházból, sőt , reggel szűltem, de délután sem mondta volna meg senki, komolyan! - készűlt fénykép, és én is elcsodálkoztam rajt. Viszont az első hetek annál jobban megviseltek, hasfájós volt a pici lánykám, nappal szinte semmit sem aludt , rengeteget sírt.... szóval én azt mondom, nekem ez keményebb volt, mint a szülés maga.
2011. okt. 31. 22:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem - ha nem a klasszikus sztár anyukáról van szó - ez leginkább alkati kérdés. Akinek jók a kötőszövetei és eleve kondisabban állt neki a szüléshez, az hamarabb rázódik helyre. Kivéve, ha a kialvatlanság és a szoptatás miatt nem állja meg a nasizást :)
2011. nov. 1. 05:20
 9/15 haramia ***** válasza:
90%
Aligha hinném, hogy a szülés mikéntjének, a bébiszitternek v a szoptatás elhagyásának vagy a konditeremnek túlzott köze lenne ehhez. Én egyedül nevelem a 4 hónapos kisfiam, egyedül voltam a terhesség alatt is, 9 és fél kilót híztam, mire hazaértem már csak 4 volt belőle. 6 óra természetes szülés után sürgősségi császárral szültem úgy, hogy a műtő foglalt volt ezért tolófájásokkal kellett várnom amíg felszabadul...Anyatejes a babám a mai napig és a szoptatásnak hála már az első 2 hétben lement a maradék 4 kiló is. Nagyon hasfájós kisfiú volt és nem volt senki más aki felkeljen hozzá vagy dédelgesse órákon át, ha néha elaludt akkor el kellett döntenem, hogy alszok, fürdök, takarítok, mosok, vasalok vagy eszem...Ez maga felér már egy kardioedzéssel. Mégis, még sétára vagy a doki bácsihoz sem indulok el kicsi smink nélkül, vagy hogy felöltöznék "csinosan" (nem elnyűtt melegítőbe) Szerintem nem bűn ha valaki ilyenkor is igyekszik adni magára, persze az ne menjen a babával való foglalkozás rovására.
2011. nov. 1. 08:08
 10/15 Joyce ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkinèl màs, èn hètföi napon dèlutàn adtam èletet csodàlatos kislànyomnak, màsnap reggel a 7 òràs vizitnèl,szò szerint,haza zavartak , mikor haza èrtem eshettem neki a mosogatni valònak, porszìvòzàs stb... ìgy igazàbòl idöm sem volt kipihenni a szülèst. Most 4 hònapos a pici,2 hetes kora òta ismèt 54 kilò vagyok, szerintem az örökmozgàsom miatt, ìmàdok enni, igy is rengeteget eszek.
2011. nov. 1. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!