Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet, hogy nehany no...

Hogy lehet, hogy nehany no mar szules utan 6 hettel bomba formaban van?

Figyelt kérdés

2011. okt. 31. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagy szerencsém volt, bár egyáltalán nem vagyok bombanő. Eleve túlsúllyal kezdtem a terhességet, soha nem voltam vékony. A terhesség alatt összesen 6 kg-ot híztam, pedig egyáltalán nem táplálkoztam máshogy, mint előtte. Szülés után, már egyből szinte befelél horpad a hasam, amint a kislányom kibújt :)

A kórházból annyi súllyal jöttem haza, amennyivel teherbe estem, a szoptatás alatt pedig még lement 6-7 kg, ami szerencsére azóta sem jött vissza.

Mondjuk ezektől eltekintve nem voltam bomba formában, nem volt időm tornázni,és ettem is amikor éhes voltam.

Úgyhogy szerintem ez szerencse kérdése is!

2011. nov. 1. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy részben genetika függő, én világ életemben sportoltam, mégis kb. 20 kg-ot híztam terhesség alatt, pedig még 7 hónaposan is tornáztam, tapostam. 6 hónapig dolgoztam, Media Marktban dolgozom, reggeltől estig polcpakolás, áruátvétel, vásárlóval foglalkozás, úgyhogy ott is folyamatosan mozogtam, mégis feljött a 20 kg. Szülés után közvetlenül mire hazaértem lement belőle 10 kg. de az azóta is fenn van a többi 10 kg., pedig már 8,5 hósak vagyunk, naponta 3x eszem reggeli, ebéd, illetve max 17:00-órái vacsi, utána már nem. Viszont nem tudok mozogni, sportolni, mert az én babám az a fajta, akivel egész nap foglalkozni kell, és még este is amióta mászik vagy 5* fel kel. A párom éjszak is dolgozik, felváltva vagy 24 vagy 48 órát vagyok egyedül. Nekem mindig is csak a mozgás vállt be ha fogyni akartam, és mindegy hogy mit és mennyit eszem, ugyan akkor fordítva is igaz, ha egész nap gyümölcsön élek, de nem tornázom akkor is képes vagyok hízni, de legalább is nem fogyok. Tehát örüljenek neki akik csak 10 kg. híztak max. illetve olyan babájuk van aki mellett tudnak mozogni. Mi meg többiek, majd idővel, ha nagyobb lesz a csemeténk formába hozzuk magunkat. :-)
2011. nov. 1. 09:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem genetika (na jo kivetel akinek tenleg van ideje es kedve edzeni szules utan). En ugyan annyival jottem ki a korhazbol a babam szuletese utan mint a terhessegem elott (171cm/59Kg). Terghessegem alatt sosem dietaztam, ettem sutit, kekeszet, pizzat spagettit akkar este 22-23 orakor is megsem hiztam csak osszesen 7 kilot ami le is ment szulessel. Akkora tanyer paprikas krumplikat voltam kepes bevagni, hogy meg a ferjem is elbujhatott mellettem pedig o tud enni. :) Ilyen vagyok most is eszem mint egy orult de 60 Kg-nal eletemben nem voltam tobb. Viszont nekem nagyon pici volt a pocakom. 38 hetesen siman begomboltam a rendes teli kabatomat (ekkor mentem szulni). Tobbszor voltam ultrahangon mert azt hittek nem no a baba mivel semmit nem nott a pocakom hetekig es agyon ijesztegettek. Lehet ennek is koszonheto nem tudom. Azt nem mondanam, hogy bomba formaba voltam 6 hetesen de alakra ugyan olyan voltam mint elotte. A faradsag az mar mas kerdes mert hulla voltam. Nekem a cicim sem valtozott mert sajnos egyaltalan nem volt tejem. Edesanyam sem tudta szoptatni egyik tesomat sem es engem se. Kinlodtam-kinlodtam, a melleim egyaltalan nem nottek/durrantak be, sem szules utan sem a terhessegem alatt. Par csepp tej jutott a babamnak de sajnos tapszeres volt. Most mar 2 eves lassan a kisfiam es orulok, hogy a cicim nem valtozott de akkor es ott amikor szoptattam volna nagyon magam alatt voltam.
2011. nov. 1. 11:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Haramia válaszával értek egyet!

Az hogy vki ad magára szülés után az nem azt jelenti h nem foglalkozik a gyerekkel. mikor másodszorra szültem, volt egy 16 hónapos fiam is, mindkettő császárral, és egyedül intéztem főzést, mosást, takarítást, szoptattam is és mégis jól néztem ki. egy kis smink, csinos ruha az kell. Persze anyák vagyunk, de azért nők és feleségek is! A férjemnek is szeretnék tetszeni.

Az alkati dolog meg sokszor genetika, én két gyerek után is úgy nézek ki mint szülés előtt (169 cm és 54 kg), és nem koplalok.

2011. nov. 1. 13:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Erre én is kiváncsi lennék. Én nem tudtam szoptatni, mert pár csepp tejem volt, az sem kellett a gyerkőcnek, el is apadt szempillantás alatt. Most lesz 10 hetes a kisfiam, de én mióta megszültem, egyre gyengébb, egyre fáradékonyabb vagyok és csak hízok-hízok. Nem tudom milyen nők ezek, talán cyborgok.
2011. nov. 1. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!