Hogy lehet, hogy nehany no mar szules utan 6 hettel bomba formaban van?
Nekem nagy szerencsém volt, bár egyáltalán nem vagyok bombanő. Eleve túlsúllyal kezdtem a terhességet, soha nem voltam vékony. A terhesség alatt összesen 6 kg-ot híztam, pedig egyáltalán nem táplálkoztam máshogy, mint előtte. Szülés után, már egyből szinte befelél horpad a hasam, amint a kislányom kibújt :)
A kórházból annyi súllyal jöttem haza, amennyivel teherbe estem, a szoptatás alatt pedig még lement 6-7 kg, ami szerencsére azóta sem jött vissza.
Mondjuk ezektől eltekintve nem voltam bomba formában, nem volt időm tornázni,és ettem is amikor éhes voltam.
Úgyhogy szerintem ez szerencse kérdése is!
Haramia válaszával értek egyet!
Az hogy vki ad magára szülés után az nem azt jelenti h nem foglalkozik a gyerekkel. mikor másodszorra szültem, volt egy 16 hónapos fiam is, mindkettő császárral, és egyedül intéztem főzést, mosást, takarítást, szoptattam is és mégis jól néztem ki. egy kis smink, csinos ruha az kell. Persze anyák vagyunk, de azért nők és feleségek is! A férjemnek is szeretnék tetszeni.
Az alkati dolog meg sokszor genetika, én két gyerek után is úgy nézek ki mint szülés előtt (169 cm és 54 kg), és nem koplalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!