Az öblítöt is semlegesíti az ecetes öblités? Kisfiam allergiás az öblitöre, a ruháit átöblitettem ecetes vizzel jo lesz ugy?
nem sajnos, ez nem így működik :(
az öblítő védőréteget képez a ruhán, beeszi magát a szövetek közé. nem hogy egy sima öblítéssel nem jön ki, de egy alapos mosással se :(
sok mosással :/ de talán arra elég lesz, hogy ne jöjjön ki az allergiája :)
Utolsó vagyok. Biztos, hogy az öblítő a hibás? A mosóporod milyen? Csak mert a szuper baba sensitiv mosóporok, mosógélek is tele vannak allergizáló adalékanyagokkal.
Ajánlani tudom az Ecovert, Froscht, és az Almavint, ezek tényleg jók. eleinte csak a baba cuccait mostam ezekkel, majd már a mi ruháinkat is.
Az ecet az sav,a mosópor pedig lúg,így az ecet csak azt semlegesíti.Az öblítő pedig viasz,azt nem semlegesíti semmi.
Amúgy múltkorában kipróbáltam én is ezt az ecetes öblítést,annyira odavannak vele itt a neten.Próbáltam mindenféle adagolásban,de a ruha büdös ecetszagú maradt,és nagyon durva tapintású is.Szerintem sz.rt nem ér ez az ecetes öblítés(nálatok persze már,mert ott allergiáról van szó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!