Mit vegyünk, amire ki tehetem a 6 hós kisfiamat az udvaron játszani?
Figyelt kérdés
Több lakásos házban lakunk ahol közös az udvar, és sajnos nem csak füves, hanem gyeptéglás. Szeretném ha jön a jó idő kitenni az udvarra játszani, csak nem tudom, hogy mi lenne a legjobb. Utazóágyban és a járókában már nincs el, kicsi neki, mert már a kúszással próbálkozik, és kicsi lett a tér. Bent a lakásban már a földön van leteritve neki pléd a szőnyegen, és azon elvan. De kintre mit vegyek? Valami gumimatracot? Gondoltam a felfújható vendégágyra, az a kék, plüss bevonatos, hogy esetleg egy olyat. Szerintetek?2009. máj. 8. 11:15
1/6 anonim válasza:
Mi nemrég Balatonon voltunk egy ismerős nyaralójában. A fűre kitettünk egy pokrócot és rá a habitapit. Azon jól elvolt és szigetelt is, a sima pokróc talán még nem elég meleg, majd nyáron. Bár most hétvégén igazi nyár lesz. Ha a fű száraz, talán elég a pokróc, ha tényleg 25 fok feletti hőmérséklet lesz.
2/6 anonim válasza:
Szerintem dupla pokróc is bőven elég. A felfújhatós cuccokról nagyot lehet esni, mert nem stabil alatta.
Ha nem érzed elégnek, akkor vigyél inkább ki egy régi paplant.
3/6 A kérdező kommentje:
Én is előbb sima pokrócra gondoltam, csak a talaj kemény, mert nem csak fű, hanem tudod ez a gyeptégla (lehet nem is igy hivják), hogy beton, és közötte nő ki a fű. Ezért gondoltam arra a matracra.
2009. máj. 8. 11:19
4/6 anonim válasza:
Polifoam.Hőszigetel és puhább is.
6/6 anonim válasza:
Hát "bázisnak" mi is polifoamot használunk, de lemászik róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!