Éreztél valaha dühöt - indulatot a babád iránt?
Igen, amikor éjszaka felriad és szépen visszaalszik, én is visszapihenek és amikor visszaalszok, akkor megint ébred, ....áááááááááááááááááááááááááááááá
De ált. végigalussza az éjszakákat.
A mi kislányunk egy tündér. Nyugodt, kiegyensúlyozott baba, nem sírós, nem hasfájós, de egyszer már (4 és fél hónapos korában) így is kihozott a sodromból. Egy családi vacsorára voltunk hivatalosak, amit nagyon vártam, mert már hónapok óta nem voltam társaságban. A kislányunk persze pont aznap volt nyűgös hangulatban és egész délután sírt. Haragudtam rá, mert azt gondoltam, h lőttek a kikapcsolódásnak.
Amint odaértünk az étterembe a babánk elcsendesedett, majd elaludt, így végül tök jól tudtunk szórakozni. Utána nagyon furdallt a lelkiismeret, h ilyen jelentéktelen dolog miatt voltam vele ingerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!