Mikor bízhatom a kisfiam a nagyira? Olyan jó lenne kimozdulni a párommal egy este szórakozni, mert megvallom nagyon hiányzik. De valahogy nem tudom rávenni magam hogy másra bízzam.
mondjuk mi a párommal éltünk annyit már a gyerkőc előtt, hogy 3 másik embernek elég lenne:-) Mi jól elvagyunk itthon hármasban, az éjszakai szórakozásra nem vágyunk. Viszont készülünk moziba nemsokára. Én a nagypapára/az én apukám/ tudom rábízni a fiúnkat. Abszolút megbízom benne, tudom, hogy el tudja látni, így nem aggódom rajta, hogy mit csinálnak egy délután folyamán együtt.
Fontos szerintem, hogy lásd te is, hogy a nagyi tisztába tudja-e tenni, illetve, hogy szükség esetén meg tudja-e etetni, elfogadja-e tőle a kaját. Ha általában átalussza az éjszakát ,akkor szerintem nyugodtan menjetek, nem hiszem, hogy pont azon az éjjelen lesz másképp a dolog! A lényeg, hogy ne mozdítsd ki, a nagyi menjen hozzátok éjszakára, ne te vidd oda a gyerkőcöt! Jó szórakozást:-)
Most 7-végén!! :D Én is így voltam,kb az első 3-4 alkalom rossz,de nagyon kell a kikapcsolódás!!!!
Első alkalommal biztos hívod a mamit vagy tízszer,de el kell ezt is kezdeni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!