Mit mikor szabad?
Figyelt kérdés
Tojást hogy lehet elkezdeni? Hany hónapos kortól? És a mézet? Pici adagokban 10 hónaposnak lehet adni? Milyen mézet lehet először?2011. nov. 3. 15:39
1/7 anonim válasza:
Tojást 1, mézet inkább 2 éves kortól.
2/7 A kérdező kommentje:
És a tojást hogy kezdjem el? Először sárgája, utána fehérje is, vagy egy évesen már lehet egyben?
2011. nov. 3. 15:42
3/7 anonim válasza:
tojás sárgáját adhatsz, fehérjével még várjál 2 hónapot.
főzelékbe törd bele a főtt tojás sárgáját.
mézet ne adj neki, picit se, nem vicc a botulizmus, gondolom nem szeretnél egy tüdőgyulladást a babádnak :/
4/7 anonim válasza:
10 hónaposnak főtt tojássárgát már minden további nélkül adhatsz. Törd bele bármelyik főzelékébe. Fehérjét és mézet csak 1 éves kor után lehet bevezetni.
5/7 anonim válasza:
15:51es vagyok. Az még lemaradt, hogy a mézet azért 1 éves kor után lehet bevezetni, mert akkorra már van olyan érett és felkészült a kicsi szervezete, hogyha mégis elkapja a botulizmust (ami egyébként elég ritka, de azért nem árt óvatosnak lenni), akkor már tud védekezni a szervezete ellene.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Akkor a mezzel meg varok egy darabig.
Es az igaz hogy akacmezzel kell kezdeni?
2011. nov. 3. 15:56
7/7 anonim válasza:
én 1 év után adtam tojást egyben, előtte 10 hótól már adtam neki olyan ételt, amibe belesült 1-2 tojás (plszilvásgombóc).
mézet 1 év után próbáltam. mind2-t bírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!