Mennyivel utána lehet adni a tápszert, ha elkészítettem és pl. bealudt és nincs szívem ezért felkelteni, akkor ki kell önteni?
Ha a tápszer már egyszer megvolt melegítve pl. mikroba akkor már ki kell önteni :(
De ha még nemvolt melegítve csak elkészítve akkor rakd a hűtőbe!!!
Csatlakozom az 1. válaszolóhoz!
Ha már megmelegítetted, akkor ki kell önteni, de ha nem, akkor hűtőben még tárolhatod :)
elkészített tápszer szobahőmérsékletetn kb 3 órán át kibírja. /tapasztalat, többször adtam ennyi idő után a babámnak, nem volt semmi gond tőle/. A legjobb, ha melegentartóban tárolod, így nem lesz gond vele, ha ébred a picur, és hirtelen enni akarja. a legtöbb baba nem eszi meg hidegen a tápit.
Ha bealuldt a gyerkőc, szerintem tedd be a hűtőbe a tápszert, és mikor kel, gyorsan mikróba meg tudod melegíteni, és már eheti is.
Nálunk már nagyobb a gyerkőc, 8 hós, így van azért türelmi idő:-) Én este megcsinálom a tápszert, egyből be a hűtőbe, és ha éjszaka mégis felébredne, fél perc alatt langyosítom a mikróba és már eheti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!