Baj ha éjszaka nem cserélek pelust? Nem fázhat meg amiatt, hogy ki tudja mióta van alatta a pisis pelus? Ébredni viszont nem ébred hamarabb, felkelteni emiatt nem akarom.
Köszi nektek!!
Utolsó.És ha zsákban altatod mit adsz még rá?Mert ezt már én is ki akartam próbálni.
A mostani pelusok csodákra képesek. :o) Nem kell cserélni.
Anyósom mesélte, hogy éjjelente 3x kellett váltani a textilt régen, mert kifolyt...
Éljen a civilizáció! :-D
A miénk is plüssös, így nem tudom... Mármint hogy mit adnék így rá, nem tudom mennyire vastag, ha nem nagyon akkor szerintem ugyan azt amit az előbb leírtam ha vastag akkor lehet csak body-t és mondjuk harisnyát. De nem tudom :)
Hanyatt alvós? A kapucni nem fogja zavarni? Mi hason alszunk ezért kérdem!
nálunk 24 fok van (sajnos, lehetne picit kevesebb), így én egy plüssös ujjatlan félvastag hálózsák alá csak egy hosszú ujjú bodyt adok, és elég.
nem gond, ha nem cserélsz pelust éjjel. én kb. 2-3 hetes koráig cseréltem éjjel 1x pelust, mikor felkelt, aztán azután már egyszer sem.
nem háborgatom ilyenekkel, jó, hogy végig alszik éjjel. nálunk kb. 3 hós korától alszik végig, addig 1x kelt, igaz, 8-kor fürdik, eszik, fél9-re alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!