Nem akartuk fürdetésre felkelteni, jól tettük? 2 hós
Figyu ezt Nektek kell tudni.
Itt fogsz kapni mindenfele valaszt.
Az egyik az, hogy azonnal kelts fel, mert soha nem fogja megtanulni cimu sztori...
A masik meg hagyd csak aludni, mert ugy sem koszos meg egy ekkora gyerek.
En azon a velemenyen vagyok, hogy ha egyszer egyszer megesik nem gond....nem hiszem, hogy minden estetek ennyire nehez....de szuksege van a furdesre.Ellazitja, megnyugtatja es felfrissiti a boret.
En nem keltenem fel, mert nem ezen az egy napon mulik.
Ha lesz napirendetek konnyebb lesz.Ha elmulik a hasfajos idoszak minden rendbejon.
De magadra hallgass Te ismered a babadat.
Persze, eleinte velünk is előfordult, nem gond.
Később viszont már az volt a gond, ha kimaradt a fürdés. Addigra beállt az esti rutin: 7-kor fürdés, utána vacsi, aztán altatás és alvás. de ilyen picinél még nem baj. :-)
Nálunk van, hogy reggel fürdik, csak ha extrém koszos keltjük fel.
Elég sokat csavargunk, és volt, hogy este későn értünk haza, ilyen a tömegközlekedés. A kicsi olyan édesen aludt, én fel nem keltettem ilyenkor, egyszer megtettem, 2ig kukorékolt, meg nyüglődött, sose többet.
Nem lesz semmi baj belőle:) még akkor sem, ha már működő napirendetek van, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!