Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha van Down kór szűrés a...

Ha van Down kór szűrés a terhesség alatt, hogy lehet, hogy ma is születnek ilyen babák?

Figyelt kérdés
Nem 100%-os a teszt sem? Vagy van, aki úgy dönt, hogy megtartja a Down kóros babát is? A terhesség alatt, csak 1 ilyen tesztet csinálnak?
2011. okt. 30. 19:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Jajj ez az utolsó tényleg durva!:S De a többi sem kevésbé.:(

Egyébként mennyi idős most az a baba? Milyen problémái lettek a koraszülés miatt?

2011. okt. 31. 18:46
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat tudok róla, mert gyermekápolónak tanulok és egy tanárom hozta fel példának egyik órán, hogy a barátnőjével ez történt.
2011. okt. 31. 18:59
 23/26 A kérdező kommentje:
Ja értem! Mindenesetre nagyon szomorú és egyet értek az egyik hozzászólóval, hogy mindenki adjon hálát a saját egészséges babájáért! Remélem nekem sem kell majd ilyen döntéssel szembesülnöm!
2011. okt. 31. 19:06
 24/26 anonim ***** válasza:
61%
Na, ez azért elég hihetetlen. Uh-n látszik, hogy van-e 2 lába, nekem még a gyerek ujjait is megszámolta a doki kb. a 12. héten. Szerintem ez kamu.
2011. nov. 1. 17:29
 25/26 anonim ***** válasza:

1. Van aki kettessel végzi el az iskolát (nem mindenki teheti meg, hogy dokit váltson ha nem jön be)

2. Nem mindenhol vannak olyan jó minőségű gépek

3. Anno mikor én születtem (a sztori is kb annyi idős) akkor én is úgy jöttem a világra, hogy az UH azt mutatta, hogy csak fél kezem van. (21 éves vagyok)

2011. nov. 1. 17:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Az Uh alapján azt mondták a lányom jóval 4 kiló felett van. A szülésznő a hasamra tette a kezét és azt mondta, hogy max 3.5 kiló. És lám: 3.4 kilóval született. (másfél éve, azóta nem fejlődött a technika olyan sokat.)Van akinek megmondták, hogy lány és fiú lett vagy fordítva.
2011. nov. 1. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!