Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól ivott a babátok...

Mikortól ivott a babátok teljesen önállóan pohárból?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés. Én ma is láttam a játszótéren olyan 1 év körüli babát, aki ügyesen ivott. Az én lányom 2 éves. Én csak a vizet merem neki engedni, hogy pohárból igya, mert a fele mellé megy és az legalább nem fogja be a ruháját. De néha még így is át kell öltöztetnem.
2009. máj. 5. 18:01
 2/3 anonim ***** válasza:
4 hósan már pohárból ivott, persze lassan öntöttem, 1 évesen csak picit tartottam, úgy másfél lehetett, hogy már nem is kellett segítenem. most 2 és fél. valószínűleg ha nem kell innia a vasat gyümilében akkor nem poharazik 4 hósan, de hálistennek azért volt ennek jó oldala és a következőnél is rögtön pohárral kezdek, így könnyebb rászoktatni. volt cumisüvege, de úgy 2-3 hónap alatt lecsengett. csőrös sosem volt.
2009. máj. 5. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
10 hónapos a fiam de már profin megfogja és iszik belőle egyedül. De ez szerintem egyénfüggő, mert az ennivalót nem bírja annyira szépen kézből megenni:)
2009. máj. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!