Hová tűnt a Babylove tápszer a DM-ből?
Kb 1 hónapja nem lehet kapni nálunk a DM-ben Babylove tápszert. Nálatok lehet kapni?
Eddig azt használtuk, mert olcsó volt és ugyanolyan jó, de most kénytelen voltam drágábbat venni.
Az eladónő se nagyon tudta mi a helyzet, azt mondta, valószínűleg termékváltás lesz. De vajon mikor és mi lesz helyette?
Köszi!
Akkor lehet, hogy körül kell néznem másik DM-ben...
Szia!
Ma pont akartam venni és az utolsó darab 2-est vettem le a polcról érdeklődtem a pénztárnál és azt mondta, hogy megváltozik, vagy valami ilyesmi lesz velük!!!
Remélem nem találtak benne valami olyat ami káros lenne, mert már fél éve adom a kislányomnak, nehogy valami baja legyen tőle, azt soha nem bocsátanám meg magamnak!!!!!
Ilyenkor általában az történik hogy új lesz a csomagolás és néha kivesznek az súlyából valamennyit, hogy ugyanazon az áron lehessen megvenni vagy simán csak feljebb megy az ára a termékváltás miatt..
( Ha bármi baj lenne vele, hidd el a csapból is az folyna..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!