Miért nem áll mellém a férjem ha már mi is egy család vagyunk?
Tegnap írtam ide, nem akkarok anyósékkal együtt menni nyaralni mert együtt lakunk így is és ez így nekem nem kikapcsolódás, hanem gyötrelem...
Mondtam a férjemnek is, de ő azt mondta hogy a 2 családtag csak a mi babánk miatt jön külföldről haza 2 hétre ebből egy hetet velünk töltenek a másikat meg együtt töltik valahol messze tőlünk. (Azért hogy megnézék azért is jönnek...duma... mert amúgy is jönnének szerintem)
De miért kell együtt menni anyósékkal ha nem akkarok? Együtt szeretnék nyaralni a babámmal és a férjemmel hármasban.
Ráadásúl anyós már mondogatja a kisbabámnak hogy milyen jókat fognak ott sétálgatni alukálni meg játszani meg ilyenek. Én meg teljesen kivagyok.:(
Elegem van már!!!
Iszonyú, hogy emaitt kell gyötrödnöm.
Szia!
(Tegnap is válaszoltam)
Nagyon megértelek, mert nekem már volt a férjem bénázása miatt sok vitám az anyóssal. Mi nem együtt ugyan de egy telken egymás mellett lakunk+ a dédiék.
Ami nekünk nagyob bevállt az, hogy beszéltem a védőnőmmel (nem tudom milyen vele a kapcsolatod) és megkértem arra Ő mondja el az uramnak hogy mennyire fontos az hogy ne tömegestül menjen egy "friss" család nyaralni. És szánjon már Rám ennyi időt, hisz nem könnyű egy kisbabával egyedül.
Még az lenne a tippem, beszélj olyan emberrel akire hallgat az anyós és próbálja Ő meggyőzni arról ne legyen a nyakatokban annyit.
Olvastam a tegnapi kérdésed is.
Nincs olyan közös barát, rokon, ismerős, akire hallgat a férjed vagy az anyósod?
Ha esetleg van ilyen, akkor próbálj meg vele beszélni, hogy mástól is hallja a férjed, hogy egy friss, kisbabás családnak jó ha van egy külön közös nyaralása szülők nélkül (főleg, hogy egyébként együtt is laktok, tehát sokat látják a picit az anyósék).
Sokáig halogatni tényleg nem jó, mert csak egyre kellemetlenebb lesz megmondani!
köszönöm!átgondolom megint és megmondom.
Volt már olyan helyzett hogy a férjemmel keresztül üzengettem hogy ezt ne így (ne szóljanak bele ebbe meg, ne tegyék többet oda, meg ne úgy cigizenek ....) Aztán csak beszóltak, csak oda rakták azt a vmit, csak úgy cigiztek kiborultam és meg mondtam kerek perec hogy ez így nem okés!Lehet most is meg kéne mondani.
De ez is átmeneti náluk, mert megint oda rakják azt a vmit, megint beszólogatnak....
Ma megint leültetem a drága férjemet és megbeszélem vele, nem vagyok senkinek sem a bábuja, hogy oda tegyenek ahova nekik a jó. És az álmom az, hogy....(amit írtál)
Nagyon köszönöm!
Nagyon átézrzem a helyzetedet, sajnos nekem is kijut bőven egy hárpia anyósból, aki ráadásul még rosszindulatú. Csak a férjeddel közösen megy, másképp nem... Nekünk is nagyon sok vitánk van (volt) emiatt a férjemmel, de először Neki kell teljes mértékben melléd állni, és csak azután tudjátok közösen megoldani a problémát. Sajnos ez így van...
Én is mondtam a férjemnek, hogy próbálja meg óvatosan szépen beadagolni az anyjának, hogy ne jöjjön 2 hétre a nyakamra akkor amikor megszületik a második Babánk, és hál Istennek vette a lapot. Az előző gyereknél teljesen megkeserítette az első napjaimat, nem akartam átélni ugyanatz mégegyszer. Nem érdekel, ha megsértődik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!