Hadjam így ültetni? Szabad már?
Figyelt kérdés
4 hós kislányom segítség nélkül felhuzakodik ha fogjuk a kezét ülő pozícióba.De nem tudom mennyire tesz jót neki,hogy a nagyszülők egymás után többször csinálják vele napi szinten.Ez nem árt a gerincének?2011. okt. 26. 22:55
11/12 anonim válasza:
Kedves utolsó! Azért ne hasonlítsd össze a kettőt.A tied egyedül ült fel,a kérdezőét meg felültették.
(más kérdés,hogy én infarktust kapnék,ha az én gyerekem ilyen korán csinálna mindent,a környéken az összes ilyen "korai" baba hiperaktív lett nagyobb korában)
12/12 anonim válasza:
Nálunk a családban szinte az összes gyerek ilyen gyorsan csinált mindent - kivéve engem, tehát vsz nem tőlem örökölte :) - és senki nem volt hiperaktív. De ezzel az a helyzet, hogy mivel magától csinálja lekötözni nem tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!