Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hadjam így ültetni? Szabad már?

Hadjam így ültetni? Szabad már?

Figyelt kérdés
4 hós kislányom segítség nélkül felhuzakodik ha fogjuk a kezét ülő pozícióba.De nem tudom mennyire tesz jót neki,hogy a nagyszülők egymás után többször csinálják vele napi szinten.Ez nem árt a gerincének?
2011. okt. 26. 22:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Azért ne hasonlítsd össze a kettőt.A tied egyedül ült fel,a kérdezőét meg felültették.

(más kérdés,hogy én infarktust kapnék,ha az én gyerekem ilyen korán csinálna mindent,a környéken az összes ilyen "korai" baba hiperaktív lett nagyobb korában)

2011. okt. 27. 14:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban szinte az összes gyerek ilyen gyorsan csinált mindent - kivéve engem, tehát vsz nem tőlem örökölte :) - és senki nem volt hiperaktív. De ezzel az a helyzet, hogy mivel magától csinálja lekötözni nem tudom!
2011. okt. 28. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!