Nekünk csak a Huggies vált be. A többiből kifolyt és még pöttyösödött is. a Pamperstől van egy olyan piros folt a fenekén ami 6 hete nem múlik... ,,gagyi" pelenkát csak a Happy-t használtuk a kórházban, mert ott azt adtak, de 2 nap után behozattam a párommal az előre megvett huggiest. Próbálkoztam a libero termékmintájával, de annyira furcsán állt rajta hogy le is szedtem egyből. ekkor bepróbáltam a pamperst is. hát 2 nap után aloevera fist-el kellett eltüntetgetnem a fenekéről amit el tudtam... Azóta megfogadtam, hogy soha nem fogok váltani. Picurkám egyébként is érzékenybőrű így mindenből sensitive-t kell használni az utolsó krémig, olajig, babamosóporig.. és a huggies-nak van egyedül érzékeny bőrre való popsitörlője is. Mi még a gyógyszertári kozmetikumokra is allergiásak lettünk... Majdnem 4 kg-al született és nem kövér, de kis husis baba. Azt állítják a higgies a husisokra való. Egyébként én azért vettem először azt, mert van belőle 27db-os kezdő kiszerelés és gondoltam ha nem válik majd be akkor nem kell egy halom pelust kidobni...azt viszont sajnálom hogy a kicsiből nem volt nagyobb kiszerelés, bár hipp-hopp elértük a következő méretet amiből 90db/csomag
2011. okt. 31. 11:10
13/14 anonim válasza:
Én próbáltam mindkettőt és nekünk egy harmadik vált be. Ha gondolod próbáld ki. A neve Háppy Bella termék. Nekünk ebből semmi sem jön ki. Ja és persze az se mindegy hogy nem egy drága pelenka mint a már említett másik két márka.
2011. nov. 1. 10:35
14/14 anonim válasza:
Utolosó előtti vagyok az utolsónak.:)
Ez a Háppy pelus volt a kórházban és kb minden 2. hibás volt (abból a 6 dbból amit használtam) és nemcsak hogy folyt de még rárakni és leszedni is egy borzadály volt... én megkértem egyből a páromat hozza be amit én megvettem kezdőcsomagot... egyébként ha a kórházban ezt adják akkor ez lehet a legolcsóbb pelenka. amikor én szültem annyira teltház volt hogy nem csak a pelenkán spóroltak de pl popsitörlőt meg krémet nem is tudtak adni (FIZETŐS MAGÁNSZOBÁBAN VOLTAM!!!) szerencsémre előre bekészítettem hogy ha bénáznék ne kelljen pluszba kérnem:D Az biztos hogy nincs az a pénz amiért én végigszenvednék akár 1 napot is azzal a pelenkával.
Egyébként a kérdezőnek üzenem, hogy a Huggieson hátúl egy fa van elöl meg micimackó:D de érdekes, hogy nem úgy hogy a felső szegéyben hanem az egész pelenka elején. + a popsitörlőn kis maciminták vannak belenyomva:D Persze nem érv, de én első babás anyukaként minden cuki dolgot megcsodálok:)
Jah a legtöbb helyen pont kb 1 hónapja akciós a huggies!!! én a 2-es méretet 90 dbosat 3000ft-ért vettem a tesco-ban, Az 33,3 ft/db... a legdrágább helyen az ára 4000 ft de a dm-ben 3500 már régóta. kb 3 csomag kell egy hónapban a 90esből (igazából 2,5). Ez azt jelenti hogy legdrágábban is 12000 ft. EGY TELJES HÓNAPRA!!! Szerintem abszolut megfizethető nem hiszem, hogy aki gyereket vállal annak ez akadály lenne...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!