Akik már használtak Pampers és Huggies pelenkát is, melyiket ajánlanátok inkább és miért?
A Huggiest, a Pampers se kicsiként se nagyobbként nem vált be. Piciként a kaka folyton kifolyt belőle, nem én voltam a béna, mert más pelusnál nem volt ilyen. Nagyobbnál meg jó formán egyszer belepisilt és már cserélhettem is le.
A Huggies és a Libero vált be, meg később kipróbáltam a Spar-ost, az is jó, nem nejlonos vacak.
a Pamperst UTÁLOM! Iszonyat kiengedi a szagokat és ki is folyt belőle a kaki sokszor. A Huggies újszülött pelenkáját imádtam, de a nagyobb már nem jött be.
Most egy magyar pelenkát használok, imádom és már minden kismama a környezetemben áttért rá. Se szag, se kifolyás se semmi.
Igaz mi csak narancs pamperst használtunk (kamillás), de annál üvöltött, hogy szedjem le róla, mihelyt belepisilt egyszer.Azt vettem észre annál, hogy nem szívja fel rendesen a pisit és nedves maradt a kis bőre.Újszülött méretben is használtuk, mert kaptunk egy csomaggal, de alig vártam, hogy elfogyjon, mert minden kifolyt belőle.
A huggies-t újszülött pelusként is szerettem és most is.Mostanság a Premiumot vesszük, mert annak gumis a dereka hátul így semmi nem folyik ki belőle.A piros csomagolású viszont sehol nem gumis-vacak.
Annyi csak a hátránya a huggies-nak, hogy a combnál elég keskeny, ergo husisabb combú babáknak nagyobb kellhet belőle, mint a méret szerint.A 3-as pl 9 kilóig lenne jó, de mi már a 4-est használjuk egy hónapja, pedig akkor csak 6,85 kg volt.Most 7.12 kg.
A múlt héten akciós volt a teszkóban a zöld csomagos pelus, azt nagyon szeretem, vetekszik a huggies-zal, nagyon jó a gumírozása, semmi nem folyik ki belőle és szerintem egyáltalán nem vastag.Vettem is 2 csomagot belőle, most úgysincs annyi pontom, hogy 25%-ra megvegyem a huggies-t a DM-ben :)
Elsején 6 hós lesz a lánykám
Szia.
MInd a kettöt használjuk,maximálisan megvagyok elégedve velük!Balesett néha elöfordul ennél is annál is de ez azthiszem attol is van,hogy a pelusozás miként sikerült.Kisfiam 1 éves és nem mindig hajlandó hanyatt feküdni és van amikor villám pelus csere van.Na akkor néha elöfordul,hogy kijön a pisi.De az ilyen pelus csere utám már jobban odafigyelek és akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!