Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a vélemény az olyan szülőkr...

Mi a vélemény az olyan szülőkről, akik ezeket mondják a pár hónapos kisbabájukról?

Figyelt kérdés

Szart a gyerek, piros a segge, akkorát fosott....

megjegyzem mindkettő diplomás, értelmes ember, legalábbis eddig annak hittem őket...

számomra ez érthetetlen, hogy egy kisbabának hogy lehet "segge" nem pedig mondjuk popsija

2011. okt. 26. 14:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
78%

Na,számomra meg az az érthetetlen,hogy vannak olyan primitív emberek,akik kiakadnak azon,hogy mások máshogy nézik a dolgokat!

Cart a gyerek? És akkor mi van?! Az a dolga! Anyuka meg had mondja úgy,ahogy neki jól esik!!

Mázli,hogy nem olyan anyuka vagy,akinek a gyereke a mi csoportunkba jár oviba,mert Téged nagyon kiosztana az egyik anyuka,aki szabad szájú,de cefett jól áll Neki!:-D

Na,ez az anyuka bár nem diplomás,de a gyermekei tiszták,és jól neveltek!!!!!! Soha nem hallottam még csúnya szót az ovis gyermeke szájából!

Legyen szép napod!!

Üdv:3 cunás anyukája :-D

2011. okt. 26. 16:05
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

15:32! Ott a pont, és még vicces is volt...!!!:):):)

Szerintem minden azon múlik kinek, hogy, milyen hangsúllyal és szövegkörnyezetben adjuk elő és használjuk ezeket a szavakat! Egy intelligens ember ezeket (az egyébként önmagukban valóban nem szép)szavakat is elő tudják úgy adni, hogy ne hangozzanak sem primitíven sem alpárin!És ez valóban nem a diplomán múlik!

2011. okt. 26. 16:07
 33/38 A kérdező kommentje:
én meg ezzel zárnám: a stílus maga az ember
2011. okt. 26. 16:51
 34/38 A kérdező kommentje:
és én meg azért lennék hülye mert merek kérdezni?
2011. okt. 26. 16:52
 35/38 anonim ***** válasza:

Én még most is visítozok a röhögéstől!

15.32 jót nyerítettem :)

De a jogászos is!

Micsoda sztorik!!! ááá

Amikor a kislányom anyatejes volt még egyszer amikor pelenkáztam épp tüsszentett amikor a hátsóját töröltem, és szabály szerűen tenyéren fosott! Én majd megőrültem a röhögéstől:)

És igenis van neki babasegge meg babavalaga és imádom :D

2011. okt. 26. 16:57
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Az én első lányom az első időszakban folyamatosan szart rám! :-) Telibe a pólómat! :-D Akkor csak a párom nagyanyja nevetett,de mint aki beszívott! :-D

... Hjajj,régi szép idők!!

2011. okt. 26. 17:20
 37/38 anonim ***** válasza:

De jó kis csapat gyűlt itt össze csajok..sírok a röhögéstől...

Külön öröm,hogy nem csak az én gyerekem szokott a befosni,beszarni...a seggén keresztül...de jajj mit is írok....székletet üríteni az ánuszán keresztül..ez mégis csak jobban hangzik ettől olyan diplomásnak érzem magam:DDD

2011. okt. 26. 17:29
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

....én már kommentet sem írok! Viszont nagyon jól szórakoztam mind a kérdezőn, mind a válaszokon. Köszönöm Nektek! :)

Kedves kérdező! Kérlek 1 hét múlva emeld ki ezt a kérdést!

Olyan jó!

2011. okt. 26. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!