Mi a vélemény az olyan szülőkről, akik ezeket mondják a pár hónapos kisbabájukról?
Szart a gyerek, piros a segge, akkorát fosott....
megjegyzem mindkettő diplomás, értelmes ember, legalábbis eddig annak hittem őket...
számomra ez érthetetlen, hogy egy kisbabának hogy lehet "segge" nem pedig mondjuk popsija
Na,számomra meg az az érthetetlen,hogy vannak olyan primitív emberek,akik kiakadnak azon,hogy mások máshogy nézik a dolgokat!
Cart a gyerek? És akkor mi van?! Az a dolga! Anyuka meg had mondja úgy,ahogy neki jól esik!!
Mázli,hogy nem olyan anyuka vagy,akinek a gyereke a mi csoportunkba jár oviba,mert Téged nagyon kiosztana az egyik anyuka,aki szabad szájú,de cefett jól áll Neki!:-D
Na,ez az anyuka bár nem diplomás,de a gyermekei tiszták,és jól neveltek!!!!!! Soha nem hallottam még csúnya szót az ovis gyermeke szájából!
Legyen szép napod!!
Üdv:3 cunás anyukája :-D
15:32! Ott a pont, és még vicces is volt...!!!:):):)
Szerintem minden azon múlik kinek, hogy, milyen hangsúllyal és szövegkörnyezetben adjuk elő és használjuk ezeket a szavakat! Egy intelligens ember ezeket (az egyébként önmagukban valóban nem szép)szavakat is elő tudják úgy adni, hogy ne hangozzanak sem primitíven sem alpárin!És ez valóban nem a diplomán múlik!
Én még most is visítozok a röhögéstől!
15.32 jót nyerítettem :)
De a jogászos is!
Micsoda sztorik!!! ááá
Amikor a kislányom anyatejes volt még egyszer amikor pelenkáztam épp tüsszentett amikor a hátsóját töröltem, és szabály szerűen tenyéren fosott! Én majd megőrültem a röhögéstől:)
És igenis van neki babasegge meg babavalaga és imádom :D
Az én első lányom az első időszakban folyamatosan szart rám! :-) Telibe a pólómat! :-D Akkor csak a párom nagyanyja nevetett,de mint aki beszívott! :-D
... Hjajj,régi szép idők!!
De jó kis csapat gyűlt itt össze csajok..sírok a röhögéstől...
Külön öröm,hogy nem csak az én gyerekem szokott a befosni,beszarni...a seggén keresztül...de jajj mit is írok....székletet üríteni az ánuszán keresztül..ez mégis csak jobban hangzik ettől olyan diplomásnak érzem magam:DDD
....én már kommentet sem írok! Viszont nagyon jól szórakoztam mind a kérdezőn, mind a válaszokon. Köszönöm Nektek! :)
Kedves kérdező! Kérlek 1 hét múlva emeld ki ezt a kérdést!
Olyan jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!