Mi a vélemény az olyan szülőkről, akik ezeket mondják a pár hónapos kisbabájukról?
Szart a gyerek, piros a segge, akkorát fosott....
megjegyzem mindkettő diplomás, értelmes ember, legalábbis eddig annak hittem őket...
számomra ez érthetetlen, hogy egy kisbabának hogy lehet "segge" nem pedig mondjuk popsija
Jogász barátnőmet idézném: "Bocs, hogy késtem, de indulás előtt a gyerek konkrétan nyakon fosott."
Diplomás társaság vagyunk, de ezen jót szórakoztunk. Ha azt mondta volna, hogy "a nyakamba kakilt a gyerek", akkor az nem lett volna vicces, sőt. Ettől még az egyik legintelligensebb embernek tartom, akit ismerek.
Ne haragudj, de amit a fiam az első fél,anyatejes évében székelés címen művelt,az minden volt, csak nem kakikálás...amikor szó szerint ki kell vakarnod a gyereket a szarból, mert kifolyt mindenhová a pelenkából, és átáztatta a rajta lévő 3 réteg ruhát, akkor én sem azon tűnődtem, hogy illik-e a diplomámmal ilyet mondani.
Amikor meg a fogzós hasmenéses kicsípte, akkor bizony olyan piros volt a segge, mint egy páviánnak.
Egyébként ez legyen a legnagyobb problémád. Egyszer volt itt egy veszekedés, mert a kérdező szerint a gyerek orrváladékát takonynak hívni mennyire csúnya dolog, na ez kb olyan szintű.
A jogász barátnő nagyon vicces volt!:DDD Tényleg nem lett volna olyan humoros, ha nyakon kakilta volna!:DD Csatlakozom az előttem szólóhoz: Szebb lett a napom!:)
24 éves diplomás lány
14.58 vagyok, majd elfelejtettem, persze a cizellált ízlésednek ez sem fog tetszeni, de mikor pici volt a fiam, megtörtént az is, hogy szó szerint a kezembe fosott pelenkázás közben.
Vagy ívesen lehányta a padlót, miközben büfiztettem.
Sziasztok!
Én si két diplomás vagyok, és igenis van a lányomnak segge (Ő úgy hívja, hogy SEGGI), és azon szokott kakilni, de fosni is!
És mivel 6 hónapos koráig csak anyatejet kapott, így nem mondhattam 6 hónapig, hogy hasmenése van( mert szerintem az betegség) de egy darbot sem láttam a kakiban, és rendszerint nyakig összefOsta magát!Néha úgy mondtuk, hogy nyakig ült a kakiban, de csak ritkán!
Szerintem ezekkel semmi baj nincs!Nem azt mondom rá hogy hülye segg, henem hogy a "kis segge"de én még azt is szoktam mondani, hogy pics@ja!Sőt ha nemgyon hisztis azt is mondom neki, hgy most nagyon kis dili pics@ vagy!Vagy hisztis pics@!Ezt magamra is használom!
És nem fog égni a pofám ha ezt mások előtt is mondja!Szép szavakkal is bármelyik gyerek leégeti a szüleit!
Szia kedves kérdező!
Mégis, te milyen stílusban adod elő azt a tipikus történetet, amikor a gyermeked angyali arccal telefossa a rugiját, a bokájától a tarkójáig? (Persze pelenkán keresztül.) Mondjuk így: Jajj édeském képzeld el, a babócánk tisztára telekaksikázta a rugiját a picike sarkacskájától a nyakacskájáig, pedig peluska is volt a pici popókáján! Vagy így? : Megesett, hogy a gyermekem valamilyen ismeretlen okból híg széklettel be-bélsározódott az achilles -inától a hypothalamuszáig, annak ellenére, hogy eldobható nadrágpelenka is védte a ruházatát, az emésztési végtermékétől.
Szerintem a stílus tök mindegy, a lényeg a vicces történet, és a jó humorérzékkel rendelkező társaság, ahol előadod. Az értelmesség tényleg nem a diplomán múlik, hanem az ember másokhoz való viszonyán. Vannak választékosan társalgó gyilkos gazemberek is, és vannak cifrán káromkodó, szabad szájú angyalok.
Az meg egyenesen a legröhejesebb, ha valaki választékosabbnak, kifinomultabbnak akar látszani, mint amilyen valójában. - "Hozok egy kis szoLdát, addig mossatok kezet a lavoÁrban!" :-)))
nem csak én vagyok a hülye, mert ilyet mertem megkérdezni, hanem akkor ti is, hogy válaszoltatok, köszönöm a megértést, kedves utolsó örülök, hogy nem te vagy az anyám
nem az a gond, hogy egyszer-kétszer vki segget mond meg fosott, hanem hogy állandóan
de mindegy én nem ilyen vagyok, de nem is gügyögök neki, de az alpári szavakat megtartom a primitíveknek
további szép napot
Kedves kérdező!
Én voltam az utolsó, a 15.32-es, és kikérem magamnak az "anyázást"! :-))))
Végigolvasva a válaszokat, én is nagyon jókat röhögtem. Jajj! Bocsánat (a ló röhög!) nevetgéltem, kuncogtam. :-))
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!