Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a vélemény az olyan szülőkr...

Mi a vélemény az olyan szülőkről, akik ezeket mondják a pár hónapos kisbabájukról?

Figyelt kérdés

Szart a gyerek, piros a segge, akkorát fosott....

megjegyzem mindkettő diplomás, értelmes ember, legalábbis eddig annak hittem őket...

számomra ez érthetetlen, hogy egy kisbabának hogy lehet "segge" nem pedig mondjuk popsija

2011. okt. 26. 14:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
94%

Akinek már VAN gyereke, az tudja, hogy a gyereknek van segge, és fosni is szokott.

Akinek nincs, azt hiszi csak, hogy a popsiból kizárólag virágillatú kölni folyik, ami édes minden anya számára.

Attól, hogy közlik a tényeket, még értelmes emberek.

Mennyivel jobb, ha szidod a k*va életet és megmondod a párodnak/főnöködnek/kollégádnak/barátnődnek/haverodnak, hogy b* meg? Semmivel... bezzeg, ha valaki káromkodik, nem mondják rá, hogy azt hittem, értelemes, diplomás ember. Ezek után egy babaseggen fennakadni szerintem tök felesleges.

2011. okt. 26. 14:15
 12/38 anonim ***** válasza:
0%

14.11-nek!

Neked van gyereked?

2011. okt. 26. 14:16
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel.Úgy hívja,ahogy akarja.A popsika,meg a kakika sokkal jobban irritál.És felesleges ebből diplomás/nem diplomás kérdést csinálni.
2011. okt. 26. 14:18
 14/38 anonim ***** válasza:
43%

14.15-nek

Nekem van gyerekem,de sose mondom hogy segg meg fos.

Miért a popsival mi a baj?És lehet még azt is mondani hogy hasmenése van.

2011. okt. 26. 14:18
 15/38 anonim ***** válasza:
54%
Hát nekem meg a „pocaklakózós”, „babázós” szülőkről van fura véleményem. :)
2011. okt. 26. 14:28
 16/38 anonim ***** válasza:
54%

hát szerintem ezek meg nagyon viccesek.nem tudom ezen hogy tudsz kiakadni.én is szoktam így beszélni,és intelligens embernek tartanak.nekem olyan vicces,amikor jön oda a fiam és közli,hogy anya,beszartam.szerintem ez poén

azért mert gyerek,nem kell neki gügyögni,meg mindenféle hülye szavakat használni.

én azon akadok ki inkább,amikor azt mondják,hogy tejcsi,szopizni,szopikálni,manó,pocaklakó meg a többi ilyen hasonló agymenés

2011. okt. 26. 14:37
 17/38 anonim ***** válasza:
79%
Ki nem sz.rja le,mit mond más:
2011. okt. 26. 14:39
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
ugyan már. attól hogy valaki azt mondja hogy segg meg fos még nem jeletni azt hogy műveletlen paraszt. a főnököm pl egy szabadszájú ember és viccesen nagyon sokszor mondta hogy na megint beszart a gyerek és neki kellett tisztába tenni. :) jót nevettünk ,mert direkt nem akar gügyögni.jah és nem egy paraszt,csak laza.
2011. okt. 26. 14:43
 19/38 anonim ***** válasza:
56%
ENgem nem zavar. :) Szerintem mindeki azt mond, amit akar. Én ugyan nem mondanék olyat, hogy szart a gyerek, de a piros a seggé-ben nem látok kivetni valót.
2011. okt. 26. 14:48
 20/38 anonim ***** válasza:
91%

Képzeld, az én férjem is diplomás, még pedig orvos!

És van hogy ő is mondja, hogy na, megint beszart a gyerek. Sőt volt olyan is, hogy a befosott szót használta.....:-)

Igaz ezeket magunk közt. De nem műveletlen, több írása megjelent, szakmájában elismert.

Attól még hogy valaki diplomás nem előírás a nap minden percében hogy virágnyelven, barokkos fordulatokkal fejezze ki magát. És a gyerekét az is ugyanúgy szereti akinek beszart és akinek bekaksikázott.... :-)

2011. okt. 26. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!