Mi a vélemény az olyan szülőkről, akik ezeket mondják a pár hónapos kisbabájukról?
Szart a gyerek, piros a segge, akkorát fosott....
megjegyzem mindkettő diplomás, értelmes ember, legalábbis eddig annak hittem őket...
számomra ez érthetetlen, hogy egy kisbabának hogy lehet "segge" nem pedig mondjuk popsija
Akinek már VAN gyereke, az tudja, hogy a gyereknek van segge, és fosni is szokott.
Akinek nincs, azt hiszi csak, hogy a popsiból kizárólag virágillatú kölni folyik, ami édes minden anya számára.
Attól, hogy közlik a tényeket, még értelmes emberek.
Mennyivel jobb, ha szidod a k*va életet és megmondod a párodnak/főnöködnek/kollégádnak/barátnődnek/haverodnak, hogy b* meg? Semmivel... bezzeg, ha valaki káromkodik, nem mondják rá, hogy azt hittem, értelemes, diplomás ember. Ezek után egy babaseggen fennakadni szerintem tök felesleges.
14.15-nek
Nekem van gyerekem,de sose mondom hogy segg meg fos.
Miért a popsival mi a baj?És lehet még azt is mondani hogy hasmenése van.
hát szerintem ezek meg nagyon viccesek.nem tudom ezen hogy tudsz kiakadni.én is szoktam így beszélni,és intelligens embernek tartanak.nekem olyan vicces,amikor jön oda a fiam és közli,hogy anya,beszartam.szerintem ez poén
azért mert gyerek,nem kell neki gügyögni,meg mindenféle hülye szavakat használni.
én azon akadok ki inkább,amikor azt mondják,hogy tejcsi,szopizni,szopikálni,manó,pocaklakó meg a többi ilyen hasonló agymenés
Képzeld, az én férjem is diplomás, még pedig orvos!
És van hogy ő is mondja, hogy na, megint beszart a gyerek. Sőt volt olyan is, hogy a befosott szót használta.....:-)
Igaz ezeket magunk közt. De nem műveletlen, több írása megjelent, szakmájában elismert.
Attól még hogy valaki diplomás nem előírás a nap minden percében hogy virágnyelven, barokkos fordulatokkal fejezze ki magát. És a gyerekét az is ugyanúgy szereti akinek beszart és akinek bekaksikázott.... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!