Minden etetés előtt cseréltek pelust, vagy csak akkor, ha már nagyon tele van pisivel?
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 13:29
21/25 anonim válasza:
szia. a sokpelusos anyuka vagyok :)
a lányomnál is mint írtam egy éves korig rengeteg pisi volt, pedig ő nem is ivott sem teát, sem vizet, sem semmit. aztán valahogyan kevesebb lett a pisis pelus. cseréld úgy ahogyan eddig, ha már nagyon tele van, akkor csere.reggel és este 1 óra alatt telepisili a lányom a pelust!
22/25 anonim válasza:
Én etetés előtt cserélek pelust majdnem mmindig,illetve igény szerint. Én nem tudnék úgy enniha lenék rendben lányom akkor miért hagynám.
23/25 anonim válasza:
Esetleg, ha váltanál egyel nagyobb méretre? nekünk az jött be, ha kisebbet adtam rá, sűrűbben cseréltem, de ha nagyobbat vettem, akkor napi 2 minimum tudtam spórolni. MOndjuk az én fiam nagyon sokat iszsik(napi 1 liter minimum), ezért nekünk a mai napig sok pelus fogy. 17 hónapos, és kb napi 6 pelus megy el, mondjuk ez is 180 db:-).uuu, ez nagyon sok:-(de ő még napi 3 *kakil is legalább:-)
24/25 A kérdező kommentje:
Szerintem nagy lenne neki a nagyobb méret, mert most 5.7kg és 3mast használunk.
2011. okt. 27. 09:34
25/25 anonim válasza:
Nekem a doki mondta, hogy nem kell mindig cserélni, csak ha tele van, ezek a pelók úgy vannak megcsinálva, hogy a kicsi nem is érzi, ha kicsit pisis. Egy vizsgálatnál direkt vissza is tetette a "félig telt" pelust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!